Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кръстопът ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кръстопът ?!

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
    Фронтерата е парттайм. Т.е. в положение 2H на малкото лостче караш само на заден мост, не си 4х4.
    Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
    И какво ще рече сега това ново жуотно, има едно копче на таблото с изобразена кола със завит на дясно преден мост, това за какво е ? И към заарин, ако може да ме светне малко по навътре с тия особености ?
    Положение 2Н на малкото лостче няма. 4х4 се включва с копче (с изобразена кола със завит на дясно преден мост) и няма отделно копче за хъбовете.

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
      Положение 2Н на малкото лостче няма. 4х4 се включва с копче (с изобразена кола със завит на дясно преден мост) и няма отделно копче за хъбовете.

Чакай сега, аз видях на една на горубляне, 4Н,4L 2Н, и се по зачудих какви са тия магарий, сега последно от лоста се вкл 4х4 (бавни/бързи) и 2Н (бързи) а лостчето в свободно положение какво значи,и това копче със завития на дясно преден мост ????
      Opel Frontera B 2.2 DTI,Пасат Б5 4motion
      feikot@abv.bg
      Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Първоначално публикуван от koi4a Преглед на мнение
        Колега feikot фронтерите след 97г. нямат хъбове, да не се чудиш с вакумен дискънектър са, доколкото си спомням се управлява от копче на таблото.
        след 10.98г. Фронтера Б, на практика се произвеждат от 1999г.от началото на 1997г е фейслифта на Фронтера А, но там 4х4 си е като на Фронтера А. А на въпроса за включването на 4х4 - включва се с копче.

Коментар

Както и да е, значи ще гледам да има копче за да знам че е фронтера Б,аз Ви я показах, в сайта коя е, но май нещо не давате мнения , кажете ми моля Ви,на дизела какво да му гледам ???? Така и не знам тая нафта кви са и магариите.И другия ми въпрос е- гледах една на горубляне, автомат беше,както и да е аз не искам автомат но я загледах ей така от мерак,и ми направи впечатление че двг се клатеше нито малко нито много,но пак си беше забелязващо се клатенето, и най-странното което ми се стори ДВИГАТЕЛЯ БЕШЕ УВИСНАЛ !!!! ОТ КЪМ РАДИАТОРА БЕШЕ НАДИГНАТ А КЪМ КУПЕТО/СЪЕДИНИТЕЛЯ,БЕШЕ КЛЕКНАЛ,така ли е или имаше проблем в тази фронтера ?????
          feikot@abv.bg
          Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Колеги много Ви се моля кажете ми какво да гледам по фронтерата защото тия дни макс до събота ще я купувам.Не искам после да пускам тема "как и къде да оправя това и онова".Заслужава ли си тази да я вземам? http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...386&f1=details

Моля тези които могат да помогнат,да го направят. А после каса бира и едно чеверменце
            feikot@abv.bg
            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

При кола за толкова пари ме съмнява да намериш, такава на която няма да има нещо за ремонт. Но като цяло, повече си заслужава така и после да си я правиш и да знаеш кое, какво... На снимките изглежда добре! Огледай я на живо с някой твой авер, който разбира от тези неща и знае какво да гледа
              Светът на Владо

Коментар

БТВ, лятото като си търсех фронтера и бях в Дупница имаше една същата, съмняваме да е тази, но ако е така... по-добре ходи с познат човек!!! Тази която видях аз беше в една автокъща, която като пътуваш кум Дупница се пада в ляво, точно преди влизане в Дупница.
                Светът на Владо

Коментар

Този както ми я обясни,каза че е на 3 км след дупница по пътя за Е79 мисля за Гърция, на 3 км в дясно ! Човек който разбира нямам под ръка,за това питам така настойчиво,каза шарнир и гумата която е проблемна,и каза че ще ми намали от цената специално за това
                  feikot@abv.bg
                  Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Колега щом държиш да получиш мнение ще кажа моето скромно такова. Аз кола от Дупница не бих си купил камоле от добреподдържаните италиански екземпляри. Само от снимките се вижда разни забележки по интериора смятай че на живо ще е още по зле. И не знам колко ти е бюджета за фронтера но нещо за което аз не послушах другите, предвиди си поне още 3000 разходи за да караш наистина обслужен и надежден джип, т.е. по добре нещо по евтино и да вложиш пари в него. На това от снимката единственото предимство е че е модел Б.
                    Виж тази е почти Б ( с новото табло и пружинно окачване отзад)http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30499

Коментар

Първоначално публикуван от feikot Преглед на мнение
                      Този както ми я обясни,каза че е на 3 км след дупница по пътя за Е79 мисля за Гърция, на 3 км в дясно ! Човек който разбира нямам под ръка,за това питам така настойчиво,каза шарнир и гумата която е проблемна,и каза че ще ми намали от цената специално за това
                      Изглежда добре Но все пак пусни една тема, все някой колега, който е близо до Дупница може да се отзове и да дойде с теб на оглед
                      Светът на Владо

Коментар

Ами нали за това съм я пуснал тази тема все пак вие сте по наясно кой знае и кой не и кой е от дупница например похвалете ми някой само да не е човек на джамбаза
                        feikot@abv.bg
                        Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

С това заглавие "Кръстопът ?!"... Пусни една тема, която е примерно: молба за помощ при оглед на джип в Дупница... или нещо подобно. Предполагам, че има колеги в района, които ще се отзоват на молбата
                          Светът на Владо

Коментар

ok мерси !
                            feikot@abv.bg
                            Обратно дороги - НЕТ !

Коментар

Явно, че вече си избрал, но все пак да пусна едно мнение и аз. Фронтерите старите като външен вид за мен са доста по-зле от Фрилендъра. Сега тази от 2001/ако е същото, за което се сещам/ вече има някакъв вид и наистина дизайна е добър колкото и на Фрийто, че може би и по-добър - въпрос на лично мнение. Само да кажа, че Фрилендъра за черен път си е идеален, сняг, малко кал - никакъв проблем. Сега повечето членове тук са офроуд маниаци и малко според мен като се каже черен път имат предвид път за танк или някои редки случаи на наистина гаден кален път. Щом има вили там къдет още ходиш се надявам, че не е трагедия пътя. Мисълта ми е, че като проходимост Фронтерата е по-добрия вариант от Фрийто, но и Ландроверчето си е ОК за черен път/дори и малко по-лош/, разбира се като не говорим за мега кал или супер снежни преспи. Аз обаче доколкото знам новите Фронтери са по-скъпички от Фрийто, а старите без да обидя някой откъм външен вид и дизайн са си сериозно от миналия век. Разбира се и Дифендъра е грозен за някои, но е доказан амтомобил направен не за градски автомобил с всички удобства, каквато е концепцията на СУВ. Просто аз пиша от гледната точка на човек със СУВ/с не лош за мен дизайн/ 80 процента за града и асфалт, удобен аз високи бордюри и дупки и тук-там по черен път, риба, сняг и т.н., като за това Фрийто до сега ми върши супер работа и вече се намират на супер цени. Сега наистина тези раздатки са скъпички/около 2000 лв от Англия с доставка/,но има доста случаи, при които проблема идва от виското и ако се смени се предоствратява проблем с раздатката, други случаи на сменена и трети при които не се развалят просто. ЗА МЕН АКО ИМАШ ПАРИТЕ ЗА ДОБРА ФРОНТЕРА ОТ ТИЯ СЛЕД 2001 ВЗИМАЙ НЕЯ.
                              Последно редактирано от marin199; 09-12-08, 14:42.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

А, купил? Я погледни в "Помощ за покупка на Фронтера от Дупница"!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X