Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кое е по-добро?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кое е по-добро?

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
    ...Когато съм с него на работа, забелязвам невероятно уважение в очите на останалите участници в пътното движение и незабавно отдръпване от пътя, за да мине Уаза ...
    Т'ва щото знаят че нЕма спирачки...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
      Колега, не може да се даде еднозначен отговор на твоя въпрос. Първо каквото и да ти се каже ще е много субективно. Всеки има индивидуални предпочитания, зависещи от вкус, темперамент, стил на каране, семейно положение, финансови възможности и още куп други неща. Как да вземем на сериозно един толкова наивно зададен въпрос. Не си си направил труда да обясниш кога, как, къде, с кого, колко често и за какво ще използваш джипа. Не може да се говори по принцип. Още повече за джип втора ръка - ако кажем примерно, че Уаз-а е по-добър, а този, който имаш предвид е пред разпад какво правим. И не споменаваш нищо за цени... Помисли малко, изясни си нещата и тогава има шанс въпросите ти да бъдат приети сериозно.
      Ако искаш моето субективно мнение - не бих заменил моя УАЗ за такова Чероки.
      Поздрави!
      На същото мнение съм!
      ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
      Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
        На същото мнение съм!
        УАЗа си е УАЗ!

Коментар

UAZ_ 95 малко ни провокира с този въпрос и затова дискусията се поизмества.Чероки не съм имал но е класен джип което е видно от мненията на колегите.От 1998 д0 2003 година имах УАЗ 469.Беше ярко червен на цвят.Натъкмен като за сватба.Гюрука му беше навит на специална рамка и го спусках за 1 минута.Имаше много измислени от мен подобрения.Пътувах и по планините и по шосетата.Лятно време свалях надвратниците и спусках предното стъкло.Откъдето минех всички се извръщаха да го гледат.Където спирах любопитни ме наобикаляха и се интересуваха от много неща които виждат.Моят УАЗ за мен беше по хубав от всяко чероки.На това собствениците на черокита ще ми се изсмеят.Но колегата пита за оценка според двигателите.Там и аз не можах да се ориентирам добре от дадените отговори. ПП Жалко,че нямам снимки на моя УАЗ да Ви ги покажа.

Коментар

Незнам за вас но аз мисля че с шлаиф на главата и нови бутала уаза ще е много по добре от черокито.

Коментар

Мотора 21 на Рено е най слабата част в Черокито.С този мотор сравнение не може да има .Много слаб мотор тежко купе,без шаси и става само за между селски рейс.Нито е кола като колите нито е джип при джиповете.Уаза като не е кола поне е джип.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                Мотора 21 на Рено е най слабата част в Черокито.С този мотор сравнение не може да има .Много слаб мотор тежко купе,без шаси и става само за между селски рейс.Нито е кола като колите нито е джип при джиповете.Уаза като не е кола поне е джип.
                Правилно аз мисля че тоз който е измислил 2.1 е бил селянин

Коментар

Вътрешно заводски транспорт.Даже няма нужда от регистрация.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение

нека да уточним: може да говорим така, евентуално за този, който е решил да сложи 2,1 Рено на Черокито....макар че в крайна сметка, си е било маркетинг правилно решение.

самият двигател си е много добър и който е имал Рено 21 от ония години с този турбодизел, знае за какво говоря

Коментар

Първоначално публикуван от uaz_95 Преглед на мнение
                      Всички в един или друг смисъл сме селяни. Но все пак моля въздържайте се от изказвания, които могат да се тълкуват двусмислено от някого.
                      Може и наистина двигателя да е проектиран в някой център на Рено в дълбоката провинция. А може би просто не е подходящ за джипка.
                      Продължавам да мисля, §е сравнението, което искаш да направим е невъзможно. Двете коли нямат много общо помежду си.
                      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
                      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                        Всички в един или друг смисъл сме селяни. Но все пак моля въздържайте се от изказвания, които могат да се тълкуват двусмислено от някого.
                        Може и наистина двигателя да е проектиран в някой център на Рено в дълбоката провинция. А може би просто не е подходящ за джипка.
                        Продължавам да мисля, §е сравнението, което искаш да направим е невъзможно. Двете коли нямат много общо помежду си.
                        ToBa E!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                        X