Може ли някой да ми каже кои са най–подходящите гуми за уазка.Тези гуми COBRA стават ли?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кои са най-подходящите гуми за УАЗ 452
Свий
X
-
До: Кои са най-подходящите гуми за УАЗ 452
Правилния отговор е "ЧЕРНИТЕ"!!!!
Подходящи за КАКВО ... колега ????
За товарене като ТИР, за Кален траял, за скално катерене, за сняг ....???Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
-
Земете упътете човека малко поне
Само да не са Я 245 всичко друго е по добро
Според мен за кал- Малатеста Кайман (каймана не се представя на сняг добре обаче), Кугар или ако няма да вижда асвалт Рибена кост (добра за кал и сняг докато не забоксува, друга слабост е че е зле на страничен наклон).
Попрочети имам много писано за тези гумиУспех
Последно редактирано от CarTest™; 24-10-08, 17:56.Случайни хора УАЗ не карат
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеПравилния отговор е "ЧЕРНИТЕ"!!!!
Подходящи за КАКВО ... колега ????
За товарене като ТИР, за Кален траял, за скално катерене, за сняг ....???Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира0884480846
Коментар
-
Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнениеосвем черните трябва да са и кръглиК мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
От: До: Кои са най-подходящите гуми за УАЗ 452
Първоначално публикуван от UAZ_452 Преглед на мнениеаз мисля че най добрия вариант за уаз са я-192 (мече стъпка) много добра гума-личен опитСъщинско дърво е .... ние на нашата карахме такива преди 7-8 години и бяха първите в нашето околие и до тогава не знаех какво е счупен деиференциал
За буханката гумата трябва да не е регенерат гумата и да не е много агресивна че като ако товариш ще имаш много проблеми
Гледайте гуми като Кумхо Кл71,бг гоодрич м/т и др подобни
Скъпи са ама поне няма да имате проблеми... с тракторки или бутонки ако се натовари с 2-3кубика дърва или 800кг Уаза считайте че голямо натоварване е заминал някой диференцял
Аз за моята буханка съм си харесал Кумхо 30"/9.5/15 или 205/16
Ако няма каде да отидеш , ела на себеси
Коментар
-
От: До: Кои са най-подходящите гуми за УАЗ 452
Първоначално публикуван от pelivano Преглед на мнениеТази гума изобшто не е за 452Същинско дърво е .... ние на нашата карахме такива преди 7-8 години и бяха първите в нашето околие и до тогава не знаех какво е счупен деиференциал
За буханката гумата трябва да не е регенерат гумата и да не е много агресивна че като ако товариш ще имаш много проблеми
Гледайте гуми като Кумхо Кл71,бг гоодрич м/т и др подобни
Скъпи са ама поне няма да имате проблеми... с тракторки или бутонки ако се натовари с 2-3кубика дърва или 800кг Уаза считайте че голямо натоварване е заминал някой диференцял
Аз за моята буханка съм си харесал Кумхо 30"/9.5/15 или 205/16
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар