Обява

Свий
Няма добавени обяви.

G-Class - Land Cruiser - Nissan Patrol

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• G-Class - Land Cruiser - Nissan Patrol

можете ли да ми кажете колеги коя джипка е по здрава и с по-лесна и евентуално с по-евтина поддръжка за проходимостта тя повече зависи от тунинга при посочените.говорим за джипки до 95-та година.
    и как им е вървенето по асвалт.
    Има ли някой от тях с 3 блокажа защото някаде четох по обяви джип с 3 блокажа какво нали имат по 2 моста как имат три блокажа.
    Благодаря ви предварително

До: г-класа ланд круисер или патрул

Ако е фултайм(Г-то и Тойота 80, 70ката не е), то има и централен диференциал и от там може да има 3 блокажа. Г-то е легендарно здраво, но и легендарно скъпо за подръжка, Патрула като чели има най-много желязо по ходова част и т.н., но масовия 2.8 двигател не е най-тачения, Тойотата и тя не е от кибритени клечки, а 3 литровия и 4.2 дизел, както и бензиновите се водят доста надежни. Обаче на тези години най-здрава, всъщност ще е най-запазената .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

До: G-Class - Land Cruiser - Nissan Patrol

Колкото и здрава да е колата(джипката) все ще се намери някой да я счупи. За другите работи виж това
      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42112
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

До: г-класа ланд круисер или патрул

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
        Ако е фултайм(Г-то и Тойота 80, 70ката не е), то има и централен диференциал и от там може да има 3 блокажа. Г-то е легендарно здраво, но и легендарно скъпо за подръжка, Патрула като чели има най-много желязо по ходова част и т.н., но масовия 2.8 двигател не е най-тачения, Тойотата и тя не е от кибритени клечки, а 3 литровия и 4.2 дизел, както и бензиновите се водят доста надежни. Обаче на тези години най-здрава, всъщност ще е най-запазената .
        Последният пост е старичък,но стига вече с "най-тачен" и "най-нетачен".Аз карам най-"масовия нетачен 2.8" и невиждам за 230 000км какво му е на двигателя?Нито харчи масло,нито харчи нафта повече от колкото трябва,върви си със 150 примерно-верно е тромав,но той и като нов не е по-голям бързак.Кума имаше и той Патрол с 2.8 двигатела--и той не пипна нищо по него......

Коментар

До: G-Class - Land Cruiser - Nissan Patrol

Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнение
          можете ли да ми кажете колеги коя джипка е по здрава и с по-лесна и евентуално с по-евтина поддръжка за проходимостта тя повече зависи от тунинга при посочените.говорим за джипки до 95-та година.
          и как им е вървенето по асвалт.
          Има ли някой от тях с 3 блокажа защото някаде четох по обяви джип с 3 блокажа какво нали имат по 2 моста как имат три блокажа.
          Благодаря ви предварително
          това за третия блокаж незнам кои и откаде го е измислил , така наречения трети блокаж, с течение на годините някои се е сетил че има и непреценяващи хора и го е разблокирал за да неможе да се заплитат при движение заден и преден мост , а по старите модели са си с твърда връска , тоест блокирани ,
          sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X