Обява

Свий
Няма добавени обяви.

дайте съвет за ...ТЕРАНО 2.4 ????

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• дайте съвет за ...ТЕРАНО 2.4 ????

- колеги искам да си купувам джип, но това ще ми е първия джип в живота и не съм много на ясно дали е добра офертата ????
    - предлагат ми НИСАН ТЕРАНО-1 с 2.4 бензинов мотор с МЕТАНОВА У-БА , на цена : 5000 лв , джипа е доста стар 88 г. но е подържан добре , включва преден - заден мост , тествах го всичко май работи !! с 2 врати е купето ..., механични стъкла и огледала , ТАКА тва е - бива ли ???? за теее пари ???

До: дайте съвет за ...ТЕРАНО 2.4 ????

Много дърто?търси си нещо по ново,виж как са ламарините,за мен е много старо и неоправдано.
    Поздрави

Коментар

..верно е старо доста , май само това ме спира и 5000-те лв за 20 г. кола а

Коментар

добре да те питам така:

за какво ти е джип?
        за какво ще го ползваш?
        друга кола имаш ли?
        какви $ си заделил за машина?

Поздрави

Коментар

имам и друга кола да , за разходки в гората , до 5000 лв

Коментар

Ако ще го вкарва в гората не му трябва по нов.
            Само гледай да не е изгнил от ръжда. Друг е въпроса че Тераното не е най добрия избор за ОФ.

Коментар

Ако ще е само за гората и кефа-взимай си един самурай,ще му вземеш хъбове,ще го стегнеш и ще го караш много,е спартански и с каишите по вратите,ама за гората не ти трябва лукс,както казва Злой-самурая е едно голямо лего,правиш си го както искаш
              Поздрави

Коментар

Тераното не е лоща машинка,казвам го от личен опит.Но наистина както казва колегата Андро не е най-добрия вариант за Офф Отпред е на торсион ,което ограничава много ливта
                Иначе да ти кажа като цяло съм супер доволен от мойто Таранки
                Ако ще го ползваш за среден тип разходки в смисъл такъв НЕ за ХАРД разходки и търсиш удобство е много удачен вариант
                Разгледай го хубаво за ръжди по калници и прагове(вътрешната страна)

Друго не се сещам за сега,ако ти се сетиш нещо имам доста инфо за него питай смело
                Дай някоя снимка да го видим!!!

Коментар

ей отвътре на прага не го гледах за ръжда../ а за метана нищо не казвате ??? голям плюс ли е , не е ли ???
                  - е ето му снимки малко ..
                  Прикачени файлове

Коментар

метана единствено да се возиш по-евтино,иначе някъде втора ръка како си го намериш около 1000лв.
                    Ако взимаш само да го чупиш и да му се кефиш из пушинаците-казах какво е моето виждане
                    Поздрави

Коментар

Колега за метана забрави! Карам трилитрово такова и съм доволен,...но има гора и гора! PS Виж ми аватара!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                      X