джипа ми трябва за ниви за лек офроуд за гора не много гъста за лов главно не съм фен на хард офроуда
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
сузуки витара или тойота рав 4
Свий
X
-
До: сузуки витара или тойота рав 4
Витара.
RAV-a е дамски ултра паркетник - малко повече от обикновена кола 4х4, и става само за разходки по полянки. Задното окачване на старите е ултра недоразумение за "джип", че даже и за SUV.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
-
Витара
По ефтина за придобиване и по-проходима.Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Първоначално публикуван от denkata23 Преглед на мнениеджипа ми трябва за ниви за лек офроуд за гора не много гъста за лов главно не съм фен на хард офроуда
Категорично Витара. Просто съпоставка неможе да става / може,но само като габарити/.За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.
Коментар
-
Ако се смята , че РАВ4 е дамска кола , то тогава същото важи и за Витара , и за Фрилендър, и за всички подобни модели на останалите марки. Това са по градско ориентирани , икономични , малко по високи 4х4 автомобили, с които освен на работа можеш да ходиш и на риба, ски , защо не и на лов. Стига се със СУВ-четата до сборния пункт, а оттам се качват всички по УАЗ-ките и останалите джипки за лов.
И в този ред на мисли няма никакво значение какво ще си избереш - каквото и да е то от гореизброените, ще ти послужи да стигнеш само до сборния пункт.
Новите Витари не са много по стока, пълно е с копчета и винаги трябва да си носиш ръководството с теб.
Ако е само за лов , ниви и гори се ориентирай към нещо друго. Дори Лада Нива е по добре за тази цел.
Ти явно искаш по икономична, по нова, и по евтина джипка, затова си се спрял на тези.
А и не си уточнил за кои модели и години говориш.
Ако е за по старите Витари , преди 2005 (не съм сигурен точно за годината) и аз гласувам за Витара.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнениеВитара!!!Николай Папазов
Коментар
-
Витара.Пък е и по-евтина.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеСтария Рав-4 се кара по-лесно на кал и сняг. Витарата все на криво върви.Николай Папазов
Коментар
-
Първоначално публикуван от Цанко Преглед на мнение...Ако е само за лов , ниви и гори се ориентирай към нещо друго. Дори Лада Нива е по добре за тази цел...
Единственото предимство на Нивата пред Витарата са евтините части, и може-би с една идея по-големите габарити. Всичко друго е... ГРЕДА.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Единственото предимство на Нивата пред Витарата са евтините части.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНе карам нито витара, нито нива. Това за да стане ясно ще не съм пристрастен.
Единственото предимство на Нивата пред Витарата са евтините части, и може-би с една идея по-големите габарити. Всичко друго е... ГРЕДА.
Коментар
-
Е, то ако си говорим за асфалт, направо да взима RAV4-ката. Или още по-добре някоя къса ТЛК90.
Ама, от тия двете, за които е питал, аз бих взел Витара. Още по-добре Vitara V6.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар