Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pickup 4x4 до 30к, моля препоръчайте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Pickup 4x4 до 30к, моля препоръчайте

Привет,

Тъстът иска да си вземе нещо 4х4, да се катери до вилата и из планината с него, някакъв пикъп, за да може да си товари и разно строителни материали отзад и т.н.

Тоест открита задница пикъп, с 4х4 възможности и в бюджет до 30к лева.

Какво бихте препоръчали като надеждно и влизащо в този бюджет ?

Мерси предварително
    VW Touareg V10, 5000cc

До: Pickup 4x4 до 30к, моля препоръчайте

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
    Привет,

Тъстът иска да си вземе нещо 4х4, да се катери до вилата и из планината с него, някакъв пикъп, за да може да си товари и разно строителни материали отзад и т.н.

Тоест открита задница пикъп, с 4х4 възможности и в бюджет до 30к лева.

Какво бихте препоръчали като надеждно и влизащо в този бюджет ?

Мерси предварително

Здравей колега !
    Само не разбрах , колко хиляди му е бюджета? имам за него два варианта форд ф250 ,железни пикапчета, офф роoд изпълнение ,ПИЧEЛОВКА ,
    туриш метанова уредба ( при желанйе ), и си цар на планината ,зима и лято !
    Ето ти ниакои снимки на двата варианта ,,ако ги харесвате ,пишете ми на мейла , за да ви дам повече подробности.
    pinnko@lycos.com.

с поздрави.
    Прикачени файлове

Коментар

Той човекът е на 60+, не му трябва пичеловка, а и не знам как ще се покатери Иначе изглеждат зверски и двата.

Бюджетът е около 30 000 лв.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Той човекът е на 60+, не му трябва пичеловка, а и не знам как ще се покатери Иначе изглеждат зверски и двата.

Бюджетът е около 30 000 лв.
        здравей колега!
        то цените им варират от 32000 до 34000 ,,ама може и да ви направя компромис , за да влезнеме в този бюджет ,виж какво да ти кажа, те си имат степенки, а не червенят звяр то има електрически степенки дето се показват при отвараренето на вратите.а имат толкова екстри, а офф рода ходавата част е поръчково изпълненйе.,само виж снимките и гумите и аморциорите .
        а това че е на 60 ама хич не му пречи ,може и да е висока малко ама спокоино може да се качи, удобна много, а освен това нали иска здрава кола дето да мое да се качи на планина и снег и дъжд и каменаци да няма проблеми ,можеш да питаш ,това са здрави и издръжливи коли,а има място да слага каквото иска отзад то е голямо .
        ако искаш кажи му да не бърза ,,нека да огледа малко и като престигат моите заповядаите да ги видите ,а ако ги хареcвате ще се разбереме няма проблемеи ,
        а за това че дятото е на 60 та точно е най хубавата възръст бе,,сега им се живэ най много ,и разбират най много ,питай мен за мойто дядо ,
        пожелавам на вас добра покупка ,дали от мен ,дали от други колеги.

Коментар

А имам други модели ,,пък зверове ( само такива копувам ) защото имат истинки ценители !
          ако му покажеш на дядото ,може и да харесва някои от тиях,,,
          абе с такива уникални машини ,няма как да не си центъра на вниманйето ,където и ще бъдеш .,туковиж на дядото му се обадила една стара везлубена де ,,ама нали знаеш ,,( мъжете знаят защо .
          ама шшшшшшш,,бабата да не чуе де ,че става мазало
          Прикачени файлове

Коментар

Свиркай като са ти налични, със сигурност ще дойдем да ги видим !

Ще му ги покажа, ако можеш да пуснеш и по-качествени снимки, грешка няма да има.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

И аз имам интерес към камиончетата, Телефона ми е 0889215276, като пристигнат ми се обади.
              Само да кажа че скори имаше много пространна тема относно новите пикапи, те тия новите втора употреба се намират на тия пари. Иначе моя фаворит е Хайлукса на Тойота, ама аз съм пристрастен. И ренджъра на Форд е читав. Успех

Коментар

Свиркай като са ти налични, със сигурност ще дойдем да ги видим !

Ще му ги покажа, ако можеш да пуснеш и по-качествени снимки, грешка няма да има.
                добре колега ,,ще ти се обадя,,аmа оставi е-маил ако може,,за да ти се обадЯ като престигат.
                успех.
                а за снимkите,,понеже съм с много минус , и кой ли не айде да ми лепне предоп. за това 4е пускам грешки по правописа !!
                все пък не съм на изпит , ама поне такива лични съоб . получавам и съм яко наказан ,,и за това не мога да пускам хтмл ,
                интресното пуснах няколко снимки преди час ,ама не искат да ми ги побликуват,,предполагам ще прочета че не сум спазвал правилата ( за кои ли път), и снимкие не са в този размер дето требва ,,е не бяха повече от40- 60 кб !!
                знам че нищо лично към ме,,ама все пък съм новобранец де,,а имам нужда от малко подкрепа ,,а не от ,,,,,,,,
                както и де,,живи и здрави да сте

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                  И аз имам интерес към камиончетата, Телефона ми е 0889215276, като пристигнат ми се обади.
                  Само да кажа че скори имаше много пространна тема относно новите пикапи, те тия новите втора употреба се намират на тия пари. Иначе моя фаворит е Хайлукса на Тойота, ама аз съм пристрастен. И ренджъра на Форд е читав. Успех
                  добре колега ще ти се обадя,,,имам си 5 броя трепач изпулненйе,,до месец и половина са тук,,ще ти звеня прув понеже ти се обади прув ,,иначе както ти каа това е саамо за истински ценители ,и престрастйе,,
                  ще видиш че наистина си заслужава парите.
                  успех

Коментар

Ще ти кажа една тайна.
                    В момента в щатите без пари ги дават и никой не ги иска.
                    С увеличението на бензина цените са нагоре.
                    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

dodge ram 1500 4x4 2000г
                      с газов инжекцион
                      0888892978
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
                        Ще ти кажа една тайна.
                        В момента в щатите без пари ги дават и никой не ги иска.
                        С увеличението на бензина цените са нагоре.
                        Колега би ли пояснил посленото изречение ?
                        Аз го разбирам така; с Увеличението на бензина цените на пикапите са нагоре, тоест растат.
                        Може би имаш в предвид надолу ?

Понеже знам, че ти имаш голям опит с тези машини, дай някакви примерни линкове в E-Bay ,или други on-line пазари.
                        Аз много искам да си купя подобен монстер, и като гледам към края на годината може и да ми се изпълни желанието.
                        Не че има смисъл за България, ама пуста гъзария, мира не ми дава.
                        Предпочитам бензин, това е класиката май. Дай някакъв съвет, за типа гориво и двигател, че нищо не знаем тук за тези класики.
                        Същите въпроси имам и кън колегата 4selenger.
                        Благодаря !
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                          Аз много искам да си купя подобен монстер, и като гледам към края на годината може и да ми се изпълни желанието.
                          Представям себе си... Горд собственик на таквоз чудо...карам си по "Драган Цанков"... Всички мацки са мои... Всички пичове също (не че ги желая)...Пристигам в КАТ...полицаите също са мои....Гледат, цъкат... И ми казват да освободя лентата и да не им губя времето, щото такива возила в България не се регистрират...

А?

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                            Представям себе си... Горд собственик на таквоз чудо...карам си по "Драган Цанков"... Всички мацки са мои... Всички пичове също (не че ги желая)...Пристигам в КАТ...полицаите също са мои....Гледат, цъкат... И ми казват да освободя лентата и да не им губя времето, щото такива возила в България не се регистрират...

А?

Колега, като стигнеш до такъва барйера v KAT ,обади се, спокойно и то законно може да ти го оправиме .

А до тогава , само помисли и мечтай за такава гледка ,дето и мацките и пичовете може да полудеят по нея ! И ПО ТЕБ СЪЩO

Едно ще ви кажа ,,един път се живее, има хора дето цял живот искат да я карат спокойно и сигурно,,без тръпка,,без искра ,без вълненйе ,и хопа ,туковиж им мина живота ,а хилядите им мечти дето все казали ,утре и утре ,,останали ей така неизпълнени, а вече е късно за каквото и да е било,
                            Е , АЗ НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ОТ ТЯХ !
                            За това ,изпълнявай си мъчтите винаги на време, колкото си можеш ,защото УТРЕ може да е късно !
                            Дали това е джипка или пикап .,,или АТВ, ЧУСТВАШ ЛИ ГО ОТЪТРЕ ,действай и не си замисляй,,никой от нас незнае кога му е часът за пътуването за натам ,ей горе ,за това живей добре и пълноценно .

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                              Колега би ли пояснил посленото изречение ?
                              Аз го разбирам така; с Увеличението на бензина цените на пикапите са нагоре, тоест растат.
                              Може би имаш в предвид надолу ?

Понеже знам, че ти имаш голям опит с тези машини, дай някакви примерни линкове в E-Bay ,или други on-line пазари.
                              Предпочитам бензин, това е класиката май. Дай някакъв съвет, за типа гориво и двигател, че нищо не знаем тук за тези класики.
                              Същите въпроси имам и кън колегата 4selenger.
                              Благодаря !

Колега,,искрено се радвам че си един от нас,,хора на страста !
                              Иначе сега за това което и мен питаш , напоследък в тези електронни сайтове ,се оказа че ,се намират доста измами от мошеници, и то не малко , има и честни хора,, но риска пък си остава,, защото с откраднати кредитни карти ,можеш да се регстрираш в тзи елктронни сайтове,,и пусни една кола значително по евтина от реалната цена ,и ако има безопитни хора,( за предпочитане да не са от сащ ) ,и ето ти ,КЪЛВЕ !
                              За това мои съвет е следното,,за предпочитане ,сам ходи до там и си плати кеш ,и ти е чиста работата ,и пред теб да я изнасят,,ако колата е скъпа и нова и си засужава да спестиш едно 10000 -15000 $ от цената й тук при нас .
                              Иначе ако мен питаш ,има много фирми в България дето предлагат такива услуги срещо минимален хонорар ,( хубаво е да ги провериш предварително) ,и си спокоен за това дето има кой да ти изнася и застрахова колата от там ,и да уреди транспорта и митническите формалности на добра цена ,независимо от кои щат си купил колата , без да му береш грижата или да платиш много разходи до там .
                              Като престигат моите МОНСТЕРИ ,ще ти се обадя ,да видиш дали тази твоята страст към този тип чудовища са истински,или временни
                              а ако харесваш нещо ,,за теб винаги колега,,,,и даже може да ти уредя МНОГО ИЗГОДЕН ЛИЗИНГ !
                              бъди жив и здрав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X