Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рено Лагуна 2,0 8V срещу Пежо 406 1,8 16V ..?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Рено Лагуна 2,0 8V срещу Пежо 406 1,8 16V ..?

Нищо лошо за Пежото, но... Реното си е Рено! Още повече, че съм намерил много добър сервиз за Рено Ако бяха нови коли, бих те посъветвал да вземеш Реното. Ако са втора употреба - зависи от конкретното състояние. Ако Пежото е в добро състояние и сделката е изгодна, води го в официалния сервиз да го прегледат.

Коментар

Благодаря за мненията, колеги!

Отказах се от Пежото. И след два месеца обикаляне на пазари, автокъщи и частни обяви, вече съм с Лагуна 2,0 8V 1995 г. с допълнително монтиран работещ климатик. Взех я само на 93000 км - някаква баба я е карала и ходила само до гробищата с нея! Исках да е по-нова година, но това беше най-запазеният екземпляр който открих.

Смених вече ангренажен ремък и ролки, масла, филтри. Монтирах обикновена АГУ и оправих потропващата предница. Вече минах към 1500 км и нито за миг не съжалявам за избора си
      Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Да ти е честита прекрасната.... правилен избор според мен, аз съм пристрастен, обаче, Ви пожелавам дълги и безаварийни километри заедно... Ако имаш питания относно поддръжка или части или каквото и да е относно колата с радост ще ти помогна стига да е по силите и знанията ми...

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
          ...някаква баба я е карала и ходила само до гробищата с нея...

Те всичките са така. Тия баби на запад са много мобилни, ще знаеш.

Баби-разбойнички!!!
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Те всичките са така. Тия баби на запад са много мобилни, ще знаеш.

Баби-разбойнички!!!
            Да всяка втора кола внесена в Бг е купена от бабичка, която не може да прежали починалия си съпруг и за това 5-6 години си държала вехтия автомобил в гараж, само го карала на сервиз /и до гробищата да го покаже на покойния дядо/ и задължително е под 100 000 км.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Момчета,не виждате ли че колегата се шегува ,какви баби,какви 5лв
              SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X