Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ви е мнението за Renault Espace Quadra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво ви е мнението за Renault Espace Quadra

Кардана е здрав, докато го хакнеш в първия камък. И до там. Върви търси втора употреба.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

А, нищо че е пластмасов, здрав си е кардана. Хакал съм го много пъти. Готиното е, че няма изкривяване, ама при някой много силен удар според мен диркетно ще се разпарчетоса. Нама да пробвам засега, де...

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        Кардана е здрав, докато го хакнеш в първия камък. И до там. Върви търси втора употреба.
        Аз имам. Бях го свалил когато продадох колата. Новият собственик каза, че тая тръба не я ще, няма да го ползва оффроуд и така остана.
        цена за съфорумци 1лв.

А че еспайса е кофти не е вярно. Кофти са след 96-98.
        Имах два 91 ва и 92ра Купих ги на по 250 000 от австря от колеги. Продадох ги на приятели на по 550-600 000км за по 1500лв. Единия беше с оригиналните амортисьори. Имаха проблеми само с вентилаторите на парното и копчетата за стъклата. За един ден ги сменяш.
        Взех да пробвам един 2004. Лелееее, те такова чудо нема. Кола на 3 год: двигателя вие нещо на зъбни колела, 5та скорост изключва.
        Но всички копчета на стъклата работеха

А бе щто не отвори някой модератор до копувам, продавам и едно "подарявам"?
        Що место че ми се отвори.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Аз имам. Бях го свалил когато продадох колата. Новият собственик каза, че тая тръба не я ще, няма да го ползва оффроуд и така остана.
          цена за съфорумци 1лв.
          .........
          А, точно там (в "Купувам - продавам") има такова място: Стоки за левче! Ако имаш нещо, от което искаш да се "отървеш", но пък ти е жал да го изхвърлиш, това е мястото.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Бе лесно ви е на вас. Всичко знаете къде е.
            Много благодаря.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

цена за съфорумци 1лв.

А че еспайса е кофти не е вярно. Кофти са след 96-98.
              Имах два 91 ва и 92ра Купих ги на по 250 000 от австря от колеги. Продадох ги на приятели на по 550-600 000км за по 1500лв. Единия беше с оригиналните амортисьори. Имаха проблеми само с вентилаторите на парното и копчетата за стъклата. За един ден ги сменяш.
              Взех да пробвам един 2004. Лелееее, те такова чудо нема. Кола на 3 год: двигателя вие нещо на зъбни колела, 5та скорост изключва.
              Но всички копчета на стъклата работеха

Истината е ,че този автомобил не можеда се ползва без да му се свали кардана. На всички са им блокирали виско съединителите и ако не се свали кардна чупят скоростни кутии, карета ,полуоски!

Коментар

Ц. Ако си сменяш маслото на муфата с квото трябва няма проблеми. Имам един такъв в движение. Кара го сина които не разбира баш и пак се движи.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Ц. Ако си сменяш маслото на муфата с квото трябва няма проблеми. Имам един такъв в движение. Кара го сина които не разбира баш и пак се движи.
                  Ха ми те вискомуфите са капсуловани . .....И все пак какво масло се сипва вътре ? от къде се купува? Казвай, че ми стана интересно?

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                    Ха ми те вискомуфите са капсуловани . .....И все пак какво масло се сипва вътре ? от къде се купува? Казвай, че ми стана интересно?
                    ми как какво,диференциално(!)Тя нали замества централния диф...
                    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Е тука ме хвана неподготвен. Не знам нито какво е маслото нито как се еменя. Знам че сина бая обикаля докато намери. Не знам също дали не са го пуснали по някое нанадолнище, но засега муфата си работи а колата е на 13-14 години. Ако те интересува сериозно мога да проуча.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

От: Какво ви е мнението за Renault Espace Quadra

Събуждаме темата.

Я кажете какво да гледам, ако ще си купувам употребяван Espace 2 4x4 ?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Събуждаме темата.

- ТИ сериозно ли ?
                          Ако искаш 4x4 - задължително джипка или в краен случай някой Голф 2 Синхро
                          - Личен или по-скоро индиректен опит с 4x4 леки коли - чичо ми смени 3-4 докато му дойде акъла.
                          Първо започна със Субару, някакво на 100 000км, реални. След 15-20к. км си замина задния диференциял, после се прецака раздатката и включваше когато си ипоиска, каквото си поиска - продадена
                          Второто беше някакво сузуки - сапунерка. Взе го строшено, смени раздатката + карета и още куп части, все ориджинал - след 25к. км отиде на вторични
                          Опит новер 3 - чичата, трвърдо решен да има лека кола с двойно отиде до Германия, върна се с Рено Еспейс 4x4, мисля беше бензин. 4x4-то се включва по усмотрение на колата и както винаги точно когато ти потрябва го няма. Е основният ремонт на двигателя и новата скоростна кутия бяха само бонус, към така или иначе ВЕЧНО развалящото се Рено. ТО повече седеше в бокса отколкото на пътя, едно ремонтираш друго даде фира. Отдавна отиде при един Амигос, който ходеше за дърва с него
                          Най-сполучливият опит беше Голф 2, 4x4, дизел, на 200 000 + км, запкупен от ПЕРНИК, все още е в движение, единствената сменена част след 70 000км са дюзи + разпръсквачи. Кара се от братовчедката, която не е особено техническо "запознато" лице, дупките, кофите за смет и бурдюрите ги има за задължителни препядствия

Та така, поне на теб да не ти давам тези съвети - прецени дали НАИСТИНА имаш нужда от кола 4x4 или от джипка. Разликата е в началното капитало вложение, след това до 100к.с. и разумен избор си имаш височка лека кола. Фактите са налице, никой не се е похвалил от лека кола 4x4, особено N-та употреба.

Поздрави !

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Събуждаме темата.

Еспейс 1, по принцип. Иначе вискомуфата и каретата на кардана, самия кардан, че е стъклопластиков. Цената тоже се гледа. Гледай да няма люкове на тавана, ще се опечеш жив лятото. Пръскалките за измиване на фаровете , работят при включен габарит. За ръжда не гледай, няма да намериш .
                            Всъщност може и да намериш на много неприятно място - резервоарът се крепи само на две метални ленти и гърловината - лентите гледай да са здрави.
                            подаръци за мъже от FACOM
                            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Чакай сега. Аз си имам УАЗ. От това по-джипка - здраве му кажи. В момента е малко детунингован (с гуми АТ по-ниски от щатните) но се работи по въпроса. Джипката е отделна открита тема.

Искам голяма, обемна, вместима кола, която да пълня с жени, деца, приятели, роднини, котки, кучета и багажи и да пътувам из страната и ако много се навия - в чужбина. 4х4 е по-скоро опция. Знам какво може и по-скоро не може заден мост на виско, мога и да сваля кардана накрая. Трябва да струва половин заплата, за да не ми пука когато стане на войнишка манерка. Да гори малко бензин и газ, за да ми предостави свобода на решенията. Джипки с този размер има, но струват (и харчат в гориво и поддръжка) повече отколкото съм склонен да прежаля за предвидените цели.

Еспас 3 има недостатъци, които не съм склонен да приема, а и drukman горе нещо ги оплю. Еспас 1 и 2 са ОК, като 1 са вече твърде стари и ръбести, но не ги отричам ако се намери редовен екземпляр.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                лентите гледай да са здрави.
                                Лентите някаква интрига ли са? В смисъл да ги гледам като индикатор за някакъв проблем или просто да се подсигуря да не изпадне казана?

За ръждата - мед ми капе на ушите. За люковете и опичането - задължително се търси с климатик. Люковете текат ли? Ако да, ясно е че ще ги заобикалям наистина.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X