Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ви е мнението за Renault Espace Quadra

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво ви е мнението за Renault Espace Quadra

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Лентите някаква интрига ли са? В смисъл да ги гледам като индикатор за някакъв проблем или просто да се подсигуря да не изпадне казана?

За ръждата - мед ми капе на ушите. За люковете и опичането - задължително се търси с климатик. Люковете текат ли? Ако да, ясно е че ще ги заобикалям наистина.
    Лентите държат резервоара, ако са ръждясали резервоарът има лош навик да пада далеч от сервизи. Люк не ми е текъл, но пък климатикът не помага хич срещу директно печене върху главата - жокер - алуминиево домакинско фолио.
    Единицита е по-здрава от към товароносимост, ама не баш първата а втората версия - с трапецовидните фарове. 2,2 маторя е супер - 170 ги държи на магистралата безгрижно. Гледай да са налични и всички седалки, че стандартно джамбазите прибират 2, табелката с номера на мотора се крепи на 2 нита, хубаво е да е паднала преди регистрация в КАТ.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Лентите държат резервоара, ако са ръждясали резервоарът има лош навик да пада далеч от сервизи. Люк не ми е текъл, но пък климатикът не помага хич срещу директно печене върху главата - жокер - алуминиево домакинско фолио.
      Единицита е по-здрава от към товароносимост, ама не баш първата а втората версия - с трапецовидните фарове. 2,2 маторя е супер - 170 ги държи на магистралата безгрижно. Гледай да са налични и всички седалки, че стандартно джамбазите прибират 2, табелката с номера на мотора се крепи на 2 нита, хубаво е да е паднала преди регистрация в КАТ.
      Единици, двойки, втора версия - я кажи години, че да сме наясно. Аз се водя по тия тука:
      http://en.wikipedia.org/wiki/Renault_Espace

Коментар

Ето това: "
        Facelift

Building upon its success, the Espace was revamped in 1988 with most of the Talbot/Simca content being replaced by equivalent Renault parts "

88 до 91-ва. Следващите са по-изнежени. Така или иначе километрите няма да са верни, а годините в ръждата не играят щот я няма.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ясно. Е, това вече много старо ми идва и което е неприятното - трудно се намира с климатик.

Коментар

Събуждаме темата.
            Мъ некой си "Куадра" рАботил с нечий си "дедо", пъ дали да им не наминеш на госке...сигур са виждалЕ "рено 4 х щар", задължително гледай за спукано или прясно сменяно предно стъкло.....
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Незнам, кой какво мисли ......... но си мислия че, факта че, ги няма на части в мобиле-то не е добра полижба
              Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
              Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
              Mercedes Benz ML55 AMG
              Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Мисля че, единственния магазин за резервнни части ти е "мобиле.бг" с отметка "на части"
                Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
                Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
                Mercedes Benz ML55 AMG
                Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                  Мъ некой си "Куадра" рАботил с нечий си "дедо", пъ дали да им не наминеш на госке...сигур са виждалЕ "рено 4 х щар", задължително гледай за спукано или прясно сменяно предно стъкло.....
                  Мани, мани. Куадра едва не ми продаде едно рено 4х4. Сетих се за него, но се сетих и по колко различен начин ползва автомобилите той.

Каква е интригата със стъклото?

Коментар

Каква е интригата със стъклото?
                    За новите незнам, но за старите е част от силовата конструкция на колата....
                    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колко стари?
                      Аз ново и не мисля да вземам

Коментар

Сещам за нещо доста неприятно в този автомобил, това е рейката. Добре е да няма течове защото демонтирането и монтажа е много трудоемко
                        ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Аз пък нещо не се сещам да съм имал течове по рейката, по-скоро хидропомпата се ебава след като не е сменяна течността найсе години.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            За новите незнам, но за старите е част от силовата конструкция на колата....
                            Така е при 90% от колите през последните поне 20 години. Пирели като пускаха за пръв път P-Zero в "нормален" вариант (значи няколко години след като излезе Тестаросата, а тя излезе през 1984та) се хвалеха в рекламо-репортажи в специализираната преса че тия гуми имали такова сцепление, че при първите пистови изпитания със серийни автомобили на някои автомобили се разлепили/напукали предните стъкла.

Също ако не ме лъже паметта на Ланос-ите дето ги търкаляха за таксита почти нямаше такива без дъъълги пукнатини по стъклото.

А за всякакви видове моноспаси от типа на Еспаса да не говорим - там са като киноекран, няма начин да не са носещи.
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

5 години карах еспейс 2 и сьм много доволен от него като за това време му смених само 1 накрайник и задни пружини сега имам 3 за 1г половината неща му смених

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X