Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джип без 4 x 4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джип без 4 x 4

Гранд Чироки има само със задно, всички пикапи се произвеждат като опция 4х2, масово лекус 300 е 4х2... много са.
    Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от OSLAR Преглед на мнение
      Джип (на английски - SUV) е общото название на автомобили с висока проходимост, които притежават качествата на миниван или комби, но създадени с цел да могат да се движат освен по асфалтови настилки и по пресечен терен, или дори без пътна настилка (off-road).
      Това название произлиза от автомобила с търговско наименование Jeep на фирмата Chrysler, който е от същия автомобилен клас.

от Уикипедия, свободната енциклопедия
      Тоя текст е неправилен.

Jeep came from "G.P."
      G.P. stands for the "General Purpose" vehicle in the military.
      The GP sounds like "Jeep" and was adopted as such when the "GP" was introduced to the civilians.

SUV=Sport Utility Vehicle

Коментар

Само за хора с чувство за хумор.Първото което ми дойде на ум,когато прочетох заглавието на темата е определението на "гола вода"(с ударение на последната буква).Та "гола вода" било таратор без краставици и кисело мляко.В тази връзка четейки за джип без 4х4 си представих "гола вода"...за ударението разбрахте.
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Наскоро един приятел се прибра от Либия - работеше поддръжка на автопарк в една болница. Там карали най-вече TLC серия 70, обаче фабрично се поръчвали 4х2. Оказало се, че само военните имали право да карат 4х4 и тези, които били за цивилна употреба идвали 4х2 - без преден кардан. Иначе с раздатка Опитите за доработка обаче, се наказвали много сурово...
          "Не е толкова трудно да разбереш хората - те са главно его и либидо. А, да - и повечето са прости" - Буда

Коментар

На настоящия етап на повечето западни пазари правилният въпрос би бил "има ли джип с 4х4"

Почти всяка марка вече предлага "джипките" си в начален вариант 4х2.

Хонда CRV, Тойота, и който още се сетиш.

В Щатите пък си е всеобща практика, евтините модели почти винаги са 4х2.
            Което не е чак толкова нелогично - парковите администрации например ползват пикапи и джипове да обират боклуците по алеите, да събират клони и прочие. На такива 4х4 не им трябва, през целият им експлоатационен живот лазят с 10км/ч по асфалтова алея. А като поръчаш 1000 или 2000, разликата в цената с 4х4 се усеща.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Всички с парт тайм са си 4х2. Камиони със задно.

Коментар

модели колкото искаш, включително едно приятелче кара ДОДЖ РАМ 8.3 ХЕМИ 500+к.с. 4х2 .... Цирк голям
                Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
                Mercedes w212 E350 4matic
                Ducati Monster 600
                O888795575

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Всички с парт тайм са си 4х2. Камиони със задно.
                  Колега, какво искаш да кажеш с това ?

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                    Колега, какво искаш да кажеш с това ?
                    Буквално. В прав текст.
                    По-ясно не мога да го напиша.
                    Покарай фул тайм и ще разбереш.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                      Буквално. В прав текст.
                      По-ясно не мога да го напиша.
                      Покарай фул тайм и ще разбереш.
                      Сигурно е така, но да не забравяме, че го има когато ти потрябва, живея в подножието на планина и се качвам доста на високо до вкъщи и в повечето случаи чистят след като, ти вече си излезнал, в случая не ми пречи да си включа когато е нужно и да си използвам 4x4, през другото време не ми е нужно и не ми трябва !

Предполагам, че и двете разновидности имат плюсове и минуси, просто не те разбрах на къде клониш !

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
                        Сигурно е така, но да не забравяме, че го има когато ти потрябва, живея в подножието на планина и се качвам доста на високо до вкъщи и в повечето случаи чистят след като, ти вече си излезнал, в случая не ми пречи да си включа когато е нужно и да си използвам 4x4, през другото време не ми е нужно и не ми трябва !

Предполагам, че и двете разновидности имат плюсове и минуси, просто не те разбрах на къде клониш !
                        Сигурно е така.
                        Предполагам тези които карат джипове 4х2 го правят поради същата причина. Просто нямат нужда от 4х4.
                        По-важното според мен е като печелиш нещо да знаеш какво губиш, и обратното. Защото съвършени неща има само в сънищата.

Коментар

Колегата иска да каже че само Черока е 4Х4 в неговите представи.
                          ПП: И Лада Нива

Коментар

Има и УАЗ 451 - тя е само със задно
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
                              Колегата иска да каже че само Черока е 4Х4 в неговите представи.
                              ПП: И Лада Нива
                              Това направо ме обижда. Никога не съм бил пристрастен към определена марка. Най-малкото поне се опитвам да бъда обективен.
                              Ако започна да ти изброявам джиповете с фул тайм няма да ми стигне страницата.
                              И за протокола - аз нямам Чероки.
                              Поне имената им научете.

Коментар

Поне имената им научете.
                                хи хи хи.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X