Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Истинската машина!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Истинската машина!?

Първоначално публикуван от Volk
    Колеги, взех на жена ми едно Лендкруйзъче от новите, както приятелите знаят аз се доверявам само на Дифендър, разликата е от небето до земята!!
    Няколко пъти пробвах круйзърчето - много хубаво пластмасово автомобилче, наистина подходящо за жена!
    Но когато става въпрос за джип...моето мнение /не се заяждам с никой/ е Дифендър, УАЗ, стария Круйзър и Puch!
    И разбира се баш Jeep-ките!

+SJ410-413
    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

И Патрол-а все пак..
    Сега Стефан ще си отвори една бира от несъгласие, но не смятате ли, че трябва да се добави и Хамър Н1 към групата?

Реално винаги са били 6-7 джипки..

Коментар

Ама ако ще говорите за Н1 и аз ще отида да си отворя една бира.
      B+

Коментар

Re: Истинската машина!

Колеги, взех на жена ми едно Лендкруйзъче от новите, както приятелите знаят аз се доверявам само на Дифендър, разликата е от небето до земята!!
        Няколко пъти пробвах круйзърчето - много хубаво пластмасово автомобилче, наистина подходящо за жена!
        Но когато става въпрос за джип...моето мнение /не се заяждам с никой/ е Дифендър, УАЗ, стария Круйзър и Puch!
        И разбира се баш Jeep-ките!
        "Правилната" марка е спомената - аз съм спокоен

Коментар

Re: Истинската машина!

стария Круйзър и
          баш Jeep
          отварям сега 3 бири - за жена ти - със здраве да си го кара, за тебе, и разбира се за мене. правилната марка. м/у другото мисля да взема и аз на моя навигатор новия круизер, макар че се назландисва и иска jeep рубикон или спорт. нищо, сега по лесно ще я навия
          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

даммммм

в ръцете на невежия техниката е купчина старо желязо
            drive alive

Коментар

И въпреки всичко, докато не видя някоя "буханка" или УАЗ в гаража няма да заспя спокойно.... Това ще са последните мохикани от една друга ера, като гледам Нива Шевролет ми става ясно накъде е тръгнал света - набегом към "Метро" и Китай!!

Коментар

ааааа, има още няколко Н1, вранглер рубикон, някаква тойота на базата на ЛК100 с мостове и там разни други неща от ЛК80, митсубиши паджеро еволюшън ииииии .... това е май
                drive alive

Коментар

И въпреки всичко, докато не видя някоя "буханка" или УАЗ в гаража няма да заспя спокойно.... Това ще са последните мохикани...
                  блазе ти за лесноосъществимата цел даже може да си купиш пресована - да не ти заема място в гаража
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, бъзикаш се ти с дъртаците, ама що куршуми са свистели около УАЗ-ките, на Галопера нямаш толкова на брой обороти на коляновия вал...

Коментар

колеги тва Лендкруйзъче не е ли малко скапичко за жена
                      "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Абе какъв е тоя "Рубикон"!??
                        Що за дзвер е ??

Коментар

offtopic :
                          И въпреки всичко, докато не видя някоя "буханка" или УАЗ в гаража няма да заспя спокойно...
                          Ако говорим за това, какво бих искал да имам в моя (илюзорен) гараж, то това е (без значение от поредността):
                          • LR Defender 90 - 4.0 V8 карбуратор
                          • TLC 73 - 3.0 (1KZ)
                          • УАЗ (не знам номерацията на модела), но 3.0л. карбуратор с редукторни мостове.

И реално с всичките 'напилвания' (по моят вкус и нужди) - 3-те заедно струват по-малко от нови Диско 3/ ТЛК/ Патрол и т.н. Уфф, размечтах се..

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro
                            offtopic :
                            И въпреки всичко, докато не видя някоя "буханка" или УАЗ в гаража няма да заспя спокойно...
                            с редукторни мостове.
                            Те затова.....

Така ще съм сигурен, че ако закъсам ще мога да влача дърва от гората и да храня циганчетата..

Коментар

Абе какъв е тоя "Рубикон"!??
                              Що за дзвер е ??
                              като дойде go go go той ще ти обяснипо подробно -вид вранглер виж горе оранжевата машина
                              B+

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X