Колеги, взех на жена ми едно Лендкруйзъче от новите, както приятелите знаят аз се доверявам само на Дифендър, разликата е от небето до земята!!
Няколко пъти пробвах круйзърчето - много хубаво пластмасово автомобилче, наистина подходящо за жена!
Но когато става въпрос за джип...моето мнение /не се заяждам с никой/ е Дифендър, УАЗ, стария Круйзър и Puch!
И разбира се баш Jeep-ките!
+SJ410-413
Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Колеги, взех на жена ми едно Лендкруйзъче от новите, както приятелите знаят аз се доверявам само на Дифендър, разликата е от небето до земята!!
Няколко пъти пробвах круйзърчето - много хубаво пластмасово автомобилче, наистина подходящо за жена!
Но когато става въпрос за джип...моето мнение /не се заяждам с никой/ е Дифендър, УАЗ, стария Круйзър и Puch!
И разбира се баш Jeep-ките!
отварям сега 3 бири - за жена ти - със здраве да си го кара, за тебе, и разбира се за мене. правилната марка. м/у другото мисля да взема и аз на моя навигатор новия круизер, макар че се назландисва и иска jeep рубикон или спорт. нищо, сега по лесно ще я навия
И въпреки всичко, докато не видя някоя "буханка" или УАЗ в гаража няма да заспя спокойно.... Това ще са последните мохикани от една друга ера, като гледам Нива Шевролет ми става ясно накъде е тръгнал света - набегом към "Метро" и Китай!!
ааааа, има още няколко Н1, вранглер рубикон, някаква тойота на базата на ЛК100 с мостове и там разни други неща от ЛК80, митсубиши паджеро еволюшън ииииии .... това е май
Коментар