Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор- Новата Гранд Витара или Х-Трайл?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор- Новата Гранд Витара или Х-Трайл?

Здравейте,
    много се чудя какво да си взема-новата Гранд Витара или Новият Х- Трайл? Казват че витарата има блокаж на деференциала и бързи и бавни,а Нисана няма а има интелигентно 4х4? Какво да бъде? Ако може някой да изкаже мнение и да ме посъветва-благодаря предварително. Разлика в ремонти,цени,проходимост,комфорт-всичко.
    Благодаря предварително!

До: Избор- Новата Гранд Витара или Х-Трайл?

Здрасти,

витарата би трябвало да е по-добре откъм проходимпост.. обачеееее

Скоро ме качиха в една чисто нова на 100 км.., за 5 км из бургас имах чувството че съм целия насинен. Незнам дали е била нещо по-различна от стандартната, защото в друга такава не бях се возил.. нормални гуми и т.н... обаще ужасна возия.

По отношение комфорт си мисля че нисана ще е по-добре. Има си и 6степенен автоматик към дизела като възможност.. като визия ми е по-зле от витарата.. ама както и друг път са казвали колегите.... качи се, покарай.. ти ще си я харесваш и ти ще си я караш колата

успех
    Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

До: Избор- Новата Гранд Витара или Х-Трайл?

Здрасти,

Карал съм и двата на познати, и да ти кажа честно освен демултипликатора Витарата няма с какво да изпревари Нисана.
      Нисана е по-голям, по-мощен дизелов мотор, 6 степ автомат, и с системите за потегляне и спускане е направо супер за софт че дори и за по екстремни разходки.
      колегата е прав новата витара друса много.
      избора си е изцяло твой.
      за мене най-доброто е тойота ланд крузер 120 на 3-4 год около 60000 лв. с всички екстри.
      Prado
      Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X