Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Actyon Sport или Subaru Forester 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Actyon Sport или Subaru Forester 2008

Първоначално публикуван от Imago Преглед на мнение
    Мерцедес имат дялово участие, а и Брабус си е оставил пръстите тук-там. Единственият дефект е малкото багажно отделение. Днес правих тест-драйв на новия Actyon и бях приятно изненадан на фона на другите проходимци от рейнджа (Каптива, Антара и Форд Куга).
    Мерцедес са дали нещо на корейчетата в далечната 1990. Изкопирали са някой и друг мотор и толкоз. Говори се за връзката с Мердецес до 1995. После са се събирали и разделяли с Daewoo.. И сега са собственост на други "любими" нам братя от Китайската Народна република - SAIC Motor Corp.
    Това сигурно дилърите от Ратола пропускат да го споменат?
    А тест-драйва по асфалта пред show room-а ли беше? Защото за Subaru тест драйв се ходи по баирчета
    100% за Форестъра!

Коментар

Actyon е за предпочитане пред който и да е джип!!!Защо ли?-ами не се нуждае от булбар-със всеки челен удар вероятността да му направиш по-красива предницата се увеличава многократно...Между другото баба ми като си махне ченето вечер в анфас много прилича на наклона на предната решетка на actyon-а...
      08седемшест5едно513четири

Коментар

не забравяйте, че собственика стои вътре, а не гледа муцуната...
        Е, има и такива /твърде много са даже/ дето си купуват кола за да ги видят с нея...

Сравнението Форестър - Актион е не особено коректно, предвид разликата в цените им... Не виждам логика, човек да се колебае между двете...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Може би си прав.Но при мен въпросната форма влиза в доста сериозен дисонанс с естетиката и въобще с представата ми за джип...Но както и да е :"на вкус и на цвет товарищи-нет"...
          08седемшест5едно513четири

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
            БРАБУС ??? АКТИОН ???
            Няма нищо странно. Ратола и Брабус си ходят отдавна. Днес ми показаха едно кайронче на 50 км, изцяло тунинговано от Барбус. 44 бона.

Съгласен съм, че съпоставката с Форестър не е коректна. Акшън Спорт трябва да се гледа на едни везни с Нисан Навара.

Коментар

Изказвам мнение на лаик,обаче по май скромни впечатления,тоя Actyon няма нищо общо със традициите на едновековното автомобилно производство(визирам човечеството като цяло).Незнам дори как са му дали хомологизация.Наскоро бях свидетел на следното.Една девойка сяда зад един такъв и почва да върти на стартер.Беше студено,явно беше дизел и не запали.Продължих.Оная кака ме настига със ужасния вой на разтракан дизел и миризма на неизгоряла нафта.Като ме задмина съзрях самата истина.От аспуха излизаше черен,гъст дим и не беше приятна гледка.А и като намали зада завие светеше само единия стоп.След нея мина едно бусче и на фона на Actyon-а звучеше като южнокорейско Тико.
              [B]Via trita via tuta[/B](лат.) - Прокараният път е безопасен. Тея римляни са живели в заблуда.

Коментар

Проблемът се решава с базисния бензинов двигател Е 230. За 700 лв повече от дизеловия 200 CDI може да имаш и фабрична газова уредба. Но тази опция е налице само при чистия Actyon. Поради което забравяш за данъчния кредит.

Коментар

Колега, явно че си голям фен на SSang Yong и по специално на Actyon, а отгоре на това си и упорит, поради което не виждам смисъл повече да те разубеждаваме.
                  Купи си го, и със здраве да си го караш.
                  Последно редактирано от Аndro 160; 13-06-08, 09:39.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                    колега, вземи си Санта Фе... Ще останеш доволен... Доста по-просторно и комфортно е от Форестъра...
                    Вярно, ама ми се струва, че май по малко неща предлагат от Субару пък парите са повечко. А пък и Субарото все пак си е японско, ако и да е само с 3 години гаранция.
                    Между другото днес за първи път видях Actyon-a на живо, ама мноооого грозен бе , чак не можах да повярвам че това е което съм гледал на картинка .

Коментар

Според мен изборът е Forester или Outlander с френския двигател щом искаш Японка.
                      Каква е тази измислена кола Actyon Sport? Като я видя се чудя, кой успя да измисли толкова грозна кола? И още повече кой се е излъгал да си я купи?

Коментар

Не знам как въобще можеш да се колебаеш м/у форестър и това корейско чудовище. Като цяло корейците последните години дърпат здраво напред с качеството на колите си, но тази кола даже и да е перфектна като качество, дизайнът й е меко казано отвратителен.
                        Vitara 2.0 V6
                        Honda CRV (Gen 1)
                        Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                        ВАЗ 2131

Коментар

Не мога да разбера защо спорите за това, кой автомобил е по-добър, като нямат нищо общо. Субаруто си е Субару - добър автомобил. Actyon-a не е от най-престижната марка на света, но е добър автомобил и си заслужава парите. С къста си база и бавните предавки, които има се държи добре извън пътя. Аз лично съм пътувал с версията му Спортс /пикапа/ в зимни условия и мога да споделя, че при наличието на множество закъсали автомобили с това корейско чудо стигнахме до Боровец без притеснения. Така, че избора си е ваш ...

Коментар

То аз и с Пежото съм стигал до Боровец, подминавайки доста закъсали автомобили...Не мисля, че това е тест за каквото и да е...
                            А сравнение на Actyon и Субару ми изглежда безумно...
                            Винаги ми е чудно като видя собственик на Actyon как не го е срам да влиза/излиза от таз изключително красива кола

Коментар

Първоначално публикуван от ifchon Преглед на мнение
                              То аз и с Пежото съм стигал до Боровец, подминавайки доста закъсали автомобили...Не мисля, че това е тест за каквото и да е...
                              А сравнение на Actyon и Субару ми изглежда безумно...
                              Винаги ми е чудно като видя собственик на Actyon как не го е срам да влиза/излиза от таз изключително красива кола
                              Верно е грозна майтапа настрана, опитаха се да ме налъжат че е с 6 степенен някъв троник на мерцедес, 2000 двигател давал 10-100 градско не помня колко коня беше абе кви ли не луди работи ми казаха, истината е че не повярвах затова сам скептичен, незнам на такава грозна кола ако са сложили тия екстри за тая цена че се гръмна!

пс: субару = дърво отвсякаде поне за тва спор няма - не само цена и сервиз ... най малко продаваната кола, тва само по себе си говори нещо (това е единствената реклама която знам за нея)

Коментар

Първоначално публикуван от Avriora Преглед на мнение

пс: субару = дърво отвсякаде поне за тва спор няма - не само цена и сервиз ... най малко продаваната кола, тва само по себе си говори нещо (това е единствената реклама която знам за нея)
                                Ааааа има спор има, почети повече и ще разбереш .Ще ти дам жокер : двигателят 2.5 на Субару е избран за двигател на годината за 2008г. в класа от 2.0 - 2.5 литра ........http://www.ukipme.com/engineoftheyea...s_08/2_25.html
                                подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X