Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Actyon Sport или Subaru Forester 2008

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Actyon Sport или Subaru Forester 2008

9-ет месеца и 3 страници постове, без да има в някой от тях по-подробно за един от двата модела .
    Абе колеги, какви са тези негативни отзиви за "китаеца" без конкретни примери, бил пушел като печка, бабини деветини, колко Мерцедес-а съм виждал да пушат като параходи, ама не казвам, че са буклук, много детински възгледи.
    Аз лично съм карал Екшън около 4-5 километра (не е много), но не е никак лош на пръв поглед, мога да изброя няколко причини, които си заслужават вниманието, когато купуваш подобна кола, ТОВА ВСЕ ПАК НЕ Е ОФ. АВТОМОБИЛ, както и Субару-то-за надстройки и изгъзици. Цената при закупуване е доста по ниска, частите и подръжката са доста по евтини, за парите които даваш получаваш повече екстри вътре, бъкано е с глезотий .
    На външен вид - мнения много, на мен примерно не ми харесват италианските коли, значи ли че са с лоши дизайнери ?
    Аз лично не мога да дам точен отговор на въпроса, но ме подразниха многото тъпи и заядливи мнения, до вчера карахте Лади и Жигули( и аз включително), сега китайското било лошо , айдее моля ви се !!!
    Последно редактирано от LEDENATA; 09-03-09, 00:01.

Коментар

Мдамм, получаваш повече кола за парите си. Верно е, ако ги сложим на кантара сигурно тежи повече. Колеги, защо се майтапите, какво му е на тоя грозил?! Погледнете го от хубавите му страни. Това нещо никoй няма да тръгне да ти го краде. Никога няма и да ти се наложи да го продаваш, докато ти омръзне за година-две и вече е за моргата.
      Събаруто ще се чудиш какви аларми да му слагаш, после ще ти се наложи да разубеждаваш разни ценители на грозила да похарчат пари за истинска кола. Бъдете сериозни към темата моля!
      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Дълго се чудех дали да пиша по темата, ама гледам са я "изтупали от прахта".

В случая или 99% от участниците, защитаващи Actyon-а са агенти под прикритие на Ратола, или наистина намирам обяснение на въпроса, който ме тормози откакто видях за първи път това чудо на автомобилния дизайн и мисъл а именно : Що за човек трябва да си, за да се изръсиш 45к. мин. за подобно "творение" на 4 гуми и да претендираш, че караш автомобил, заслужаващ парите си!?

Дизайна - въпрос на вкус, ама тия леко ръбати и крещящи форми ми идват в повече. Предницата е кошмарна...интериорът....абе нямам думи.

Конкретен въпрос - с какво задвижването на Actyon-a :2WD на заден мост и 4 WD part time е по-добро от fulltime-a на Субару?

Въобще....да избираш между 2 марки, едната с традиции, другата без грам такива, е все едно да избираш тонколони за вкъщи и да избираш между ELITE и Pioneer и аргументите ти да са : е кво като са Elite, нали свирят......
        Per aspera ad astra.

Коментар

Много грозна от вън е тая кола Action-a. И след като е толкова грозна от вън, да смяташ, че от вътре, и като двигател и окачване ще е много хубава, и изпипана, не е възможно нали?
          Как само звучи - " Китаец - дизайнер!"
          Празен път с планини на хоризонта, бензин в резервоара и километри... Десетки, стотици и хиляди километри, които гумите жадно да захапват и да претворяват в емоции...
          Златомир Попов - Forry

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
            ...
            Как само звучи - " Китаец - дизайнер!"
            Абе те и Японците не са връх на дизайна и технологиите, ама поне са отлични копирачи и бачкат качествено.

Коментар

Само да вметна, стига с тия китайци сте ги плюли, че в момента едва ли има автомобил без маса китайски изделия вътреИ ще стават все-повече-свиквайте
              И още-отдавна китайско не е синоним на лошо качество.
              В темата виждам крайно предубедени мнения.А те нито са обективни, нито особено ценни
              Ако ще сеавняваме сериозно, давайте по обективни показатели.Другото си чешане на езици.
              Сангйонга не бил марка, ами тогава да караме само ролсове и бентлита, че са по по най марки
              0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
              Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
              Суперскан България www.decbg.com
              Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аз въобще не виждам смисъл да се води някакъв вид спор в тази тема. Actyon Sports e пикап, като най-евтината модификация с 4х4 в момента е 48900лв. с ддс. Най евтиният форестър в момента в магазина е малко под 46000лв. с ддс. Без да изтъкваме силните и слабите страни на двете марки, само това е достатъчно за да стане ясно, че субаруто е най-малкото по-изгодно. Искам само да попитам има ли някойв този форум който да избере по-скъпия Аctyon, пред доказалия се форестър??? Единствената причина въобще да се разглежда китайско-корейският автомобил е ако човек има нужда от единствено и само пикап! Не забравяйте, че закупуването на нов автомобил е и един вид инвестиция; в този смисъл си помислете как биха се представили двата автомобила на пазара втора ръка след 5-6 години и колко биха се обезценили - смятам, че изводът е очевиден и без всякакъв коментар в полза на японеца...
                Последно редактирано от medunski; 13-03-09, 15:53.

Коментар

Първоначално публикуван от medunski Преглед на мнение
                  Аз въобще не виждам смисъл да се води някакъв вид спор в тази тема. Actyon Sports e пикап, като най-евтината модификация с 4х4 в момента е 48900лв. с ддс. Най евтиният форестър в момента в магазина е малко под 46000лв. с ддс. Без да изтъкваме силните и слабите страни на двете марки, само това е достатъчно за да стане ясно, че субаруто е най-малкото по-изгодно. Искам само да попитам има ли някойв този форум който да избере по-скъпия Аctyon, пред доказалия се форестър??? Единствената причина въобще да се разглежда китайско-корейският автомобил е ако човек има нужда от единствено и само пикап! Не забравяйте, че закупуването на нов автомобил е и един вид инвестиция; в този смисъл си помислете как биха се представили двата автомобила на пазара втора ръка след 5-6 години и колко биха се обезценили - смятам, че изводът е очевиден и без всякакъв коментар в полза на японеца...
                  Е за какво да го купуваш този китайски анти-пикап, като за тия пари има японски (или американски) пикапи и то на светлинни година напред.

Коментар

Вчера карах това чудо Ssang yong action sport пикап и за пръв път ми се случва да ми напира отвътре да пиша за някоя кола, на която съм се качил, даже специално търсех подходяща тема.
                    Определено това е най-странния автомобил, на който съм се качвал, а съм карал лади, москвичи, запорожци и варшави. Не бих казал, че е зле, но през цялото време се питах кой конструктор с какви основания и с каква маркетингова стратегия го е направил точно такъв. За десетината километра, които минах видях само 2 очевидни проблема - нищо не се вижда назад, задното огледало е на практика безполезно, а страничните са малки. За маневри назад е не малък ад, а нещо невъзможно. И второ - скоростите са прекалено къси. Това е лесно да се опише, по-странно е останалото. Колата си има всичко като в нормален автомобил, но е направено точно така, че да се чудиш кое какво е и защо там е сложено и защо така е направено. Например превключването на 4х4 е с врътка като за климатика или за радиото на останалите коли. Някакви летящи чинии са плеснати от двете страни на волана, таблото е прекъснато по средата. В интерес на истината ми се видя доста пъргава, на прав участък и спирачките бяха добри, но на завой изпитвах неистов страх да не изхвърчи. Позицията на водача е хубава,оттам нататък вътрешното пространство е направено максимално нефункционално. Да не говорим за багажника, който е огромен и в същото време не може да побере нищо от нещата, които наистина употребявам - например ски и колело.
                    Абе с две думи уникален автомобил, няма нищо общо с норамалните. Едно време запорожките така рязко се отличаваха от другите си събратя. От вчера си мисля, колко префинени са сравненията между (съвсем примерно) Туарег 2,5 дизел и 2,8 бензин. Аз уж точно с намирането на правилните думи се занимавам, обаче за тая кола не ми идват. Все едно да сравняваш круша с лаптоп и да намериш общ знаменател.
                    www.offnews.bg

Коментар

Екшъна не става за офф роад според мен.Това е джип за градски условия макар че това да се движи по България си е същински офф роад.Ако си взимаш кола на Ратола (Sang Yong)по-добре си вземи Кайрон няма да сбъркаш!

Коментар

Ама каква дискуия стана от моето питане на лаик
                        Благодаря на всички колеги които се включиха.
                        В крайна сметка нито Subaru си взех нито Action, а Ауди А4 куатро.
                        Е за офроуд не може да се говори но в снега и леда драпа като змей.
                        Живот и здраве по нататък ще видим нещо само за офроуд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X