Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Pajero - Pinin - Freelander

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Pajero - Pinin - Freelander

Първоначално публикуван от TRANSPORTIOR Преглед на мнение
    Благодаря на всички за изказаните мнения за сега се спирам на Пажерото дори съм в процес на търсене.Някой има ли снимка на скоростните лостове на Пажерота с супер селект и без или какви опции има единия и другия вариант
    Без SS изглежда примерно така:

А снимка на лоста и обяснение на системата Super Select има тук, а също и в секцията "документация" на съответната марка.

Коментар

До: Pajero - Pinin - Freelander

Първоначално публикуван от TRANSPORTIOR Преглед на мнение
      Здравейте колеги,спрял съм се на 3 "джипа" и немога да стигна до мнение какъв да си взема.
      -Mitcubishi Pajero
      -Mitcubishi Pajero Pinin
      -Land Rover Frilander
      Изчетох доста форуми но не стигнах до никакво мнение.
      По принцип съм харесал Mitcubishi Pajero 2.5TDI,но пинина е по нова година а е на същите парички.Върно е че е много малък ужасна возия но явно е проходим,а смятам да излизам с него и извън асвалта (не говоря за тежък офроут но мястото когато е мокро е трудно проходимо).Land Rover Frilander нова година но четох в този форум че постоянно има някакви дефекти по ходова част,уплатнения,гарнитури на главата и.н.
      Изкам да ви помоля да направим едно сравнение между тези автомобили
      Ние сме с пинин ,чудесен е , взимаите него нямаме проблеми по нова година е и въобще ,е наистина през дупките е с много твърдо окачване и дупките се усещат много добре ,но през тях с каквато и да е кола се минава бавно така ,че с пинина поне си го пазиш зимата е като детска количка , през лятото товариш багаж колкоото искаш и заминаваш на почивка със самочувствие и камфорт.на мокро е по-добре да е на 4x4защото е със задно и малко поднася задницата ако тръгнеш рязко на завои, но не съм карала друго със задно може да е така на всички ,незнам.като цяло е супер , взимаите го.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X