Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрия джип на планетата (филм)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-добрия джип на планетата (филм)

Няма друг линк.
    Торента се сваля по-добре с Azureus.

В YouTube има откъси по модели.

http://www.youtube.com/user/Autostream

Коментар

Първоначално публикуван от Upimen Преглед на мнение
      Нещо не мога да мина 4 % даунлоуд. Дайте друг линк ако има моля
      ето още един

П.С. В момента го качвам ще отнеме време

Коментар

Мерси много
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
          Филмчето е Платено (така си мисля) от Порше и затова се разпространява Безплатно, а Кайен-а е НОМЕР 1 във Всичко - и на пътя (за което не се съмнявам и извън него (за което имам някой подозрения), но все пак го е хванало срам и не е включил Тойота в Пародията
          А иначе е готино гледаш как трошат Чужди коли, кога иначе ще видиш Подскачащ Кайен (окачването след тая работа надали е било "като ново") или Реиндж в Езеро?

А и човека чвно си се кефеше! И на мен да ми дадът да потроша толкова коли и аз ще се кефя
          Аз в шосейните качества на Кайена се удебих миналата година на един тест полигон на марката в Лайпциг, когато трима мъже в колата пищяхме като малки момиченца - вози ни един луд състезател (ама вярно състезател) - това по писта. Зверско поведение на асфалт! Карахме го и на офроуд полигон (там бяхме 10ти Кайена) в колона и им ивадихме джигереца , но не съм много убеден в качествата на точно тази марка извън пътя. Бяха на по 1000 км и се бяха разтропали яко . То вярно, че всички преди нас са ги карали не по-малко душмански, но... Има снимки в профила ми (Извинявам се, че разводнявам малко темата)

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
            Аз в шосейните качества на Кайена се удебих миналата година на един тест полигон на марката в Лайпциг, когато трима мъже в колата пищяхме като малки момиченца - вози ни един луд състезател (ама вярно състезател) - това по писта. Зверско поведение на асфалт! Карахме го и на офроуд полигон (там бяхме 10ти Кайена) в колона и им ивадихме джигереца , но не съм много убеден в качествата на точно тази марка извън пътя. Бяха на по 1000 км и се бяха разтропали яко . То вярно, че всички преди нас са ги карали не по-малко душмански, но... Има снимки в профила ми (Извинявам се, че разводнявам малко темата)
            Защо се извиняваш, на мен винаги ми е интересно да "чуя" от първа ръка информацията, защото личните впечатления са най-важните... другото е Маркетинг (като този филм)

Аз на Кайен на съм се качвал (че не съм Папкал и Слушкал достатъчно), но не бих отказал

Коментар

И на мен не ми харесва крайния резултат.
              Но не мога да намеря едно невярно изречение в целия филм.
              В крайна сметка избора е въпрос на приоритети, и за да е правилен трябва да си наясно с качествата и недостатъците. Щото такъв който хем катери камъни, хем завива с 200 все още няма.

Коментар

МНого яко парче е Кайен-а,поне 25 часа направих по магистрала и нито една минута офроуд.Много солидно нещо,върви като изтребител Месершмит 109 или Фокевулф 190.280 км в 4ас и има още какво да му се дава-8 цилиндъра боксер 5.6*(май)Карлсон Тюнинг

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                  МНого яко парче е Кайен-а,поне 25 часа направих по магистрала и нито една минута офроуд.Много солидно нещо,върви като изтребител Месершмит 109 или Фокевулф 190.280 км в 4ас и има още какво да му се дава-8 цилиндъра боксер 5.6*(май)Карлсон Тюнинг
                  А смятай Гранда какво чудо. Поне от това което чета Поршето още е над 5 секунди. Ама Гранда не завива. Тия янките хич не са в час. Вместо да правят коли които могат да завиват, правят пътища без завои.
                  Между другото такова Порше няма. Карлсон правят Мерцедес.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                    И на мен не ми харесва крайния резултат.
                    Но не мога да намеря едно невярно изречение в целия филм.
                    В крайна сметка избора е въпрос на приоритети, и за да е правилен трябва да си наясно с качествата и недостатъците. Щото такъв който хем катери камъни, хем завива с 200 все още няма.
                    Истината е, че няма какво да си кривим душата - Поршето си е готино, но що не го покара като Хамъра, да речем, а? щяха да изпопадат брони, да се изпокривят джанти... да се изподраска боята!

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
                      Истината е, че няма какво да си кривим душата - Поршето си е готино, но що не го покара като Хамъра, да речем, а? щяха да изпопадат брони, да се изпокривят джанти... да се изподраска боята!
                      В началото на филма имаше едно много определящо уточнение. 95% от притежателите на високопроходими автомобили, никога не са ги карали извън път. От там на сетне, както и да го въртим, все до някой паркетник ще стигнем.

Коментар

Ето и малко видео материал с лошо качество от пистата в Лайпциг:
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/S...e/IMGP0113.AVI
                        https://htftp.offroad-bulgaria.com/S...e/IMGP0114.AVI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X