Обява

Свий
Няма добавени обяви.

форестер или сценик rx4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• форестер или сценик rx4

здравейте всички,дойде време и аз да си взема нещто 4х4 около 2000г.спрял съм се на тези два модела,ще съм ви много благодарен ако ме насочите кой от тях да избера.

До: форестер или сценик rx4

Аз карам RX4 и мога да кажа, че съм много доволен, като за кола, която се кара само по асвалта. Зимата по снеговете също се държи много добре. Не бих ходил обаче с него по голяма кал или тежък черен път, не че не е проходим, но не бих разчитал на здравината му, въпреки че на пръв поглед е с доста читаво пружинно окачване, което няма нищо с общо с другите мегани. Ама все пак 4х4то му е с виско муфа.. Субарото също си има доста предимства. Ще ти кажа какъв списък си бях направил, когато си избирах паркетник:

RX4
    Предимства:
    - много по-конфортен, много повече екстри при подобни цени
    - чуствително по-нисък разход на гориво
    - много по-евтина подръжка
    - доста по-висок, от което следва - по-лесно катерене по тротоари, по-добра видимост и т.н.
    Недостатъци:
    - все пак е френска кола, нищо не се е скапвало още, но едва ли качеството е като на японската
    - 4х4 е с вискомуфа, включва се само при нужда и то с леко закъснение, принципно се води и че не издържа на продължително непрекъснато ползване, но пък се отразява добре на разхода на гориво

Форестер
    Предимства:
    - качеството на Субаро, но това си е до късмет и колко я е подържал предишния собственик
    - ако е с ръчни скорости е постоянно 4х4, което би трябвало да осигурява по-голяма стабилност при високи скорости
    Недостатъци:
    - най-вече скъпи части
    - постоянното 4х4 си се отразява и на разхода
    - сравнително нисък, като за 4х4
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X