здравейте всички,дойде време и аз да си взема нещто 4х4 около 2000г.спрял съм се на тези два модела,ще съм ви много благодарен ако ме насочите кой от тях да избера.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
форестер или сценик rx4
Свий
X
-
До: форестер или сценик rx4
Аз карам RX4 и мога да кажа, че съм много доволен, като за кола, която се кара само по асвалта. Зимата по снеговете също се държи много добре. Не бих ходил обаче с него по голяма кал или тежък черен път, не че не е проходим, но не бих разчитал на здравината му, въпреки че на пръв поглед е с доста читаво пружинно окачване, което няма нищо с общо с другите мегани. Ама все пак 4х4то му е с виско муфа.. Субарото също си има доста предимства. Ще ти кажа какъв списък си бях направил, когато си избирах паркетник:
RX4
Предимства:
- много по-конфортен, много повече екстри при подобни цени
- чуствително по-нисък разход на гориво
- много по-евтина подръжка
- доста по-висок, от което следва - по-лесно катерене по тротоари, по-добра видимост и т.н.
Недостатъци:
- все пак е френска кола, нищо не се е скапвало още, но едва ли качеството е като на японската
- 4х4 е с вискомуфа, включва се само при нужда и то с леко закъснение, принципно се води и че не издържа на продължително непрекъснато ползване, но пък се отразява добре на разхода на гориво
Форестер
Предимства:
- качеството на Субаро, но това си е до късмет и колко я е подържал предишния собственик
- ако е с ръчни скорости е постоянно 4х4, което би трябвало да осигурява по-голяма стабилност при високи скорости
Недостатъци:
- най-вече скъпи части
- постоянното 4х4 си се отразява и на разхода
- сравнително нисък, като за 4х4Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар