Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разход на гориво на фронтера 2.2 16v 2003 и хюндай Теракан 2.9 cRDi .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Разход на гориво на фронтера 2.2 16v 2003 и хюндай Теракан 2.9 cRDi .

Интересувам се от разхода на тези два джипа извън града и при каква средна скорост е той.Предварително Ви благодаря.И още нещо бях пуснал тема за сравнението на тези джипове но нещо много слабо се представяте.
    "Никога не е късно да постъпиш правилно."

До: Разход на гориво на фронтера 2.2 16v 2003 и хюндай Теракан 2.9 cRDi .

ами дизела 2,2 на Фронтера(защото не си писал, а Фронтера и бензина е с 2,2 16 вентила мотор) при около 160 км/ч е 10-11, при 100км/ч е 8-9л. (разликата е в зависимост товара)

Коментар

Мога да кажа за Теракана от собствен опит (само че автоматик)! Среден разход 10-11 л. Извънградско при спокойно каране около 9, градско в София - ами зависи от задръстванията но около 12-15! С ръчни скорости сигурно е по-малко?!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

фронтера 2.2 дти - около 8/100 извънградско - софия-самоков и обратно (през витоша) . максимална скорост -120, средна 80.

Първоначално публикуван от baza2005 Преглед на мнение
        Интересувам се от разхода на тези два джипа извън града и при каква средна скорост е той.Предварително Ви благодаря.И още нещо бях пуснал тема за сравнението на тези джипове но нещо много слабо се представяте.
        [URL="http://www.spritmonitor.de/en/detail/306263.html"] [IMG]http://images.spritmonitor.de/306263.png[/IMG][/URL][URL="http://ss7.dupnica.net/?p=632"]
        [/URL]

Коментар

мойта е 2.2 16в Еcoteck за бенз към 11 градско на газ 12-13 през лятото а през зимата на 15-16 скачаме ама аз съм след основен ремонт на двг

Коментар

Теракан 2,9 ТДИ, 2002г.ръчни скорости, 150к.с. градско както казва колегата по горе 12-15л, извънградско 100-120 км около 10 - 12 л.
            Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
            0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

От: Разход на гориво на фронтера 2.2 16v 2003 и хюндай Теракан 2.9 cRDi .

Колеги аз имам 2,2 16v газ съм заредил 21,40 литра и още не съм го изразходил до сега съм минал 80 км градско, като я засека ще пиша

Коментар

За Фронтерата: Бензин (136 кс ) къса база - 9.5л/100 км, дизел (116 кс), отново къса база 7.5 до 8л./100 км. И двете - засечени извънградско, при скорост до 110 ( рядко 120 ) км./ч.
                Казано е:
                -"Обичай ближния",
                щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

А градско какъв разход дава? ако ми гори мн газ трябва да ида да я регулирам нали ?

Коментар

Първоначално публикуван от kuruna Преглед на мнение
                    А градско какъв разход дава? ако ми гори мн газ трябва да ида да я регулирам нали ?
                    Ако въпроса е към мен, отговора ми е: На газ не съм карал.
                    Бензиновата я засякох единствено от Германия до тук, след това отиде при сина ми. А той, до колкото знам не я е засичал никога. И не й е слагана газова уредба.
                    Дизеловата пък я карам предимно извънградско...
                    Казано е:
                    -"Обичай ближния",
                    щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!

Коментар

Значи от сервиза ме уввериха че колкото бензин харчи толкова и газ! там някави 200 гр. от горе е горил!
                      за това се интересувам колколко гори градкско, колко извън градкско!! 2,2 16v 1999

Коментар

Около 13л. газ градско

Коментар

не знам къде ти е темата за сравнение - ето моите 5 стинки: (Теракан 2.9 150 к.с. ръчни ск.) - извънградско ~ 11-12л/100км при скорост 100-130 км/ч. Върви прилично (нямам представа как върви дизелова фронтера). Вътре изглежда по-просторно от моята фронтерата и мисля, че побира по-големи гуми без допълнителни интервенции.
                          Последно редактирано от bushiDO; 28-02-13, 11:03. Причина: допълнение
                          В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

От: До: Разход на гориво на фронтера 2.2 16v 2003 и хюндай Теракан 2.9 cRDi .

Първоначално публикуван от ss7 Преглед на мнение
                            фронтера 2.2 дти - около 8/100 извънградско - софия-самоков и обратно (през витоша) . максимална скорост -120, средна 80.
                            Средна скорост 80 през Ярема е много добро постижение - доста завои има все пак...
                            помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От последното засичане Враца - София 9л. газ на 100км. при скорост, от около 90-100км.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X