Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Range Rover Sport/Nissan Pathfinder/Land Cruiser 120/Lexus Rx400h

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Range Rover Sport/Nissan Pathfinder/Land Cruiser 120/Lexus Rx400h

Здравейте колеги! Най-сетне дойде времето и аз да покарам нещо по-височко Какво да избера?
    1. Range Rover Sport TDV6 HSE - за него почти нищо няма във форума, но до колкото разбрах дефекта при него идва от въздушното окачване(и автоматика според мен)! Той е моят фаворит като интериор и екстериор!
    2. Land Cruiser 120 Luxury TEMS 3.0 D-4D - изчетох доста за него разбрах, че има някакъв проблем със спирачната система, но за мен си остава един от най-проходимите джипове, но все още екстериора не са го докарали както трябва!
    3. Lexus Rx400h 3.3L - нямам няблюдения в/у този модел просто ми харесва
    4. Nissan Pathfinder 2.5 dCI Ultimate - четох доста неща и за него, повечето отрицателни, но съм фен на марката и външността му е добра за разлика от ЛК!

Колицата ще я използвам за града и за леки до средено тежки терени!
    Интересува ме разхода (независимо колко странно звучи), както и вашия опит с тези машини! Предимствата и недостатъците им!

Благодаря Ви!

До: Range Rover Sport/Nissan Pathfinder/Land Cruiser 120/Lexus Rx400h

тия, дето си ги изброил нямат никаква прилика помежду си
    явно ще трябва да решаваш само по личен вкус
    ако те притеснява въздушното окачване на РР, провери и за TEMS как стоят нещата;
    написал си три дизела със слаби до прилични възможности извън пътя и един хибрид асфалтова бегачка ?
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

За мен решението мобже да е само Емоционално, избери каквото те влече (аз ако бях не твоето място, най-вероятно щях да се спра на Реинджа, но не съм , така че Решавай)
      Успех

Коментар

Ето аз ще си кажа коронната фраза - Гранд Чероки. Влез, покарай и тогава реши.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ТЛК 120 е може би най-докараният на външен вид от по-разпространените модели 4х4...
          На мен ми харесва на външен вид много повече от Лексуса... /защо точно хибридната версия се споменава не е ясно/???
          Въпрос на вкус, както казало кучето преди да се оближе под опашката...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

аз имам впечатление само от лексуса - 350 - много красиво, много удобно и с много екстри. 350-ката излезе около 120к лева, рейнджа мисля че е по-скъп, нисана е на половин цена спрямо другите

Рейнджа според мен неможе да излезе извън пътя, той има клиренс като нормална кола.

А иначе наистина Гранда за 90к лева предлага най-много на най-ниска цена и върви много повече от изброените от теб, освен може би лексуса е по-бърз.

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
              А иначе наистина Гранда за 90к лева предлага най-много на най-ниска цена и върви много повече от изброените от теб, освен може би лексуса е по-бърз.
              По-бърз от дизела при заредени батерийки. Ако е НЕМІ нямат ни най-малък шанс
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от netsurfer Преглед на мнение
                Рейнджа според мен неможе да излезе извън пътя, той има клиренс като нормална кола.
                Ако за теб 22 см+4 в резерв са клиренс на лека кола.Ти не го гледай че стои приклекнал.
                В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

В последния (в същност втори) брой oт 2007 на българския Auto bild 4x4 има доста добра статия в която са тествани пет нови джипа. Мисля че си заслужава да се прочете. Там са и доста от отговорите.
                  BULGARIA TROPHY 2016 ... NO LIMITS ...

Коментар

Този Патфайндер защо изобящо го вкличваш? Заради цената може би?
                    ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                      Ако за теб 22 см+4 в резерв са клиренс на лека кола.Ти не го гледай че стои приклекнал.
                      http://www.landrover.bg/vehicles/ran...dimensions.php

Просвет
                      172 mm ??
                      Аз колкото съм виждал на всичките аха да им се закачат гърнетата на земята

и имаше един виц по този повод:
                      Защо жените все се блъскат като паркират?
                      - Защото мъжете ги лъжат че толкова /показва се с ръка/ са 20 сантиметра

Коментар

А аз да те вкарам в още малко размисли
                        Защо не погледнеш и Туарега - с 3.0 дизела е около 120к лева и върви много с този двигател, а и също и ML - 280 и 320??
                        Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                        По-бърз от дизела при заредени батерийки. Ако е НЕМІ нямат ни най-малък шанс
                        при гранда един чип може да помогне

Коментар

Само не разбрах, кое не му е хубавото на ПатФайндера?

Един приятел сега си купува, ще го покарам няколко дни за да събера впечатления, но ме интересува професионалното Ви мнение.

Благодаря.
                          "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Samuil Преглед на мнение
                            Само не разбрах, кое не му е хубавото на ПатФайндера?

Един приятел сега си купува, ще го покарам няколко дни за да събера впечатления, но ме интересува професионалното Ви мнение.

Благодаря.
                            Хубав е, но в сравнение с другите в списъка,изклучая Лексуса,не е сравним. А и за нуждите,които е посочил/повече в града/също е губещ. Двойното му задвижване е такова,че на асвалт трябва да се кара само на задно-това го пише и в опътването му.Но пък и цената му е доста различна.Мотора му е по-малък,но лаком,особено с автоматика.Аз бях много близко до покупка на такъв,но двама мои приятели с такива ме поразубедиха.
                            ZX-12-R;KLR 650;VULKAN 900;JAWA 350 с кош;JEEP CHEROKEE 2.8;SUBARU IMPREZA

Коментар

Първоначално публикуван от ivanko4x4 Преглед на мнение
                              ... Двойното му задвижване е такова,че на асвалт трябва да се кара само на задно-това го пише и в опътването му....
                              По-скоро, на сух път, а не на асфалт. Причината, предполагам, е същата като при Патрол-а - няма междинен диференциал, който да разпределя задвижването между двете оси.

Но иначе, ще имам пресни впечатления, ще споделя тук какви са ми наблюденията. И то точно от автоматик.
                              "Живей бързо, умри млад и остави един красив труп след себе си." Е. П.

2007 Nissan Titan 5.6 V8 4WD

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X