Това е от тези обяви от които нищо не се разбира... Каква е тази къса база 4.3(2)L, какви са тези 143 кс? Какви са тези булбари дето ги няма? За тези неща може да си дадеш сметка само като го видиш, но обява пусната по подобен начи обикновено не значи нещо което си заслужава. Хората като продават някоя хубава кола, обикновено си правят труда да пуснат грамотна обява, или поне с такива наблюдения съм останал аз.
Ако ти можеш да дадеш оценка на кола на старо по снимка, аз нямам претенции да съм такъв спец и не се наемам ...
Така, както го гледаш сниман, можеш ли да кажеш какво е състоянието например на ламарините под мокета (за справка - тази тема)?
А състоянието на шасито? Има ли изгнило, няма ли?
Двигателят в какво състояние е?
Ами и аз не мога. Само че човека е маистор и толкова не го притеснява иска да знае какви качества има този джип заштото иска да го ползва само за OFF-ROAD. Нека които знае да помогне.
Интересува ме дали този Патрул е надежден като двигател,ходова част и т.н.
Пак да питам има ли блокажи?!?
От там на татък не ме мислете
Щом казваш да не те мислим - няма да ти кършим хатъра.
Едни от нещата, с които се славят Патрулите, са здравината и надеждността. Ама това може да е и сериозен проблем. Защото заради тази слава, много хора ги карат без да ги поддържат, както му е редът, че те нали Патрулите не се развалят - само сипваш и караш. И в един момент ...
Тази кола се продаваше миналата година в Плевен. Май за същите пари. Когато я гледах, ми направи впечатление арматурното табло, като останах с впечатление, че колата е произведена за САЩ, от което следва, че ако съм прав, ще имаш проблеми с намиране на части......Другото, момчета в автокъща, не собственици , споделиха, че двигатела не е с тази кубатура. Били са идвали някакви момци от Варна, и по ВИН-а са разбрали това....., и са отазали. По вспомени ресьори хич ги няма.....Ама ти решаваш. Успех.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Патрула си стой.Гледам че е местен няколко метра.
Този джип не го намирам в ауто дата-та,не го намирам в каталозите ми,дори го няма в каталога за масла...
Собственика каза че си имал друг джип и за това го продавал този
Лекичко го пропуснах
Блейзера се представи много добре на тест-а така че в неделя ще се съберем 5 джипа и ше обходим Бонсови поляни
Коментар