До: КОЕ ПРЕПОРЪЧВАТЕ - Suzuki Grand Vitara или Jeep Grand Cherokee
Колега,явно не си карал Витара....Аз лично бях пред дилема,дали да не сменя Витарата за Гранд Чероки,заради комфорта.Стигнах до извода,че ако е Гранд,то трябва да е бензинов(визирам поне 4.0л).Но там разходите са огромни спрямо Витаровите-Разход на бензин,подръжка,данъци,застраховки и прочие.Та засега ще си остана с Витарката.Имам приятел с дизелов Гранд 2,5 ВМ. Не съм очарован.Нито като вървене,нито като разход,нито като проходимост.Очарован съм от хидравликата-по-лека не съм пипал
Данъка му повече,няма алтернатива газ,пак парт тайм .... и така.Вярно-по широк е вътре и возията му е по-добра.Приятеля се замисля много да го сменя за Витара дълга база.Основно заради проходимост и подръжка.Изводите оставям за теб.
Ако може да си го позволиш финансово грабвай един бензинов Гранд.
Поздрави
Колега,явно не си карал Витара....Аз лично бях пред дилема,дали да не сменя Витарата за Гранд Чероки,заради комфорта.Стигнах до извода,че ако е Гранд,то трябва да е бензинов(визирам поне 4.0л).Но там разходите са огромни спрямо Витаровите-Разход на бензин,подръжка,данъци,застраховки и прочие.Та засега ще си остана с Витарката.Имам приятел с дизелов Гранд 2,5 ВМ. Не съм очарован.Нито като вървене,нито като разход,нито като проходимост.Очарован съм от хидравликата-по-лека не съм пипал
Данъка му повече,няма алтернатива газ,пак парт тайм .... и така.Вярно-по широк е вътре и возията му е по-добра.Приятеля се замисля много да го сменя за Витара дълга база.Основно заради проходимост и подръжка.Изводите оставям за теб. Ако може да си го позволиш финансово грабвай един бензинов Гранд.
Поздрави
Коментар