От: BMW X5 E53 - защо да не става за офроуд?
И кой ще пише софта за франкенщайна?
И кой ще пише софта за франкенщайна?
А реално автоматикът рядко позволява над 3х.об/мин.... В дълбокият сняг (там правилният режим на системите, включително кутията, е 'кал') обикновено съм на около 1200-1500об/мин...
КЕ и бавни. Може ли да се сложат? От Ровър дали биха станали и по-добре ли да е ръчка? С коя система биха се съвместили по-уместно - с 4х4 до фейса или с Xdrive-а?
! За тях поне има каквото си помислиш под формата на китове за тунинг.
КЕ и бавни. Може ли да се сложат? От Ровър дали биха станали и по-добре ли да е ръчка? С коя система биха се съвместили по-уместно - с 4х4 до фейса или с Xdrive-а?
! За тях поне има каквото си помислиш под формата на китове за тунинг.

За вас остава да ми гледате сеира и възможността да коментирате “Казвахме му ние, ама той...тъпо копеле”. Смятам да повдигна колата с около 4-5см + по-големи гуми...дори и да играе флекса, изнасяне на гумите с фланци да компенсира по високия център на тежестта, въпреки, че ще има и airlift, защита на airlift-a, допълнително охлаждане на скоростна кутия, защити отдолу, ремап на двигателя ( не мога да приема, че повече нютони, и то на разположение още при 1900 оборота, са без значение, особено при липса на понижаващи), смяна на пружини и амортисьори, може би двойни, + още неща, които ще съгласувам с майстора, който приеме предизвикателството и все си мисля, че тия мерки ще подобрят проходимостта достатъчно за моите нужди. Още един път благодаря на всички взели отношение, хареса ми и общия тон, имаше уважение и колегиалност, и всъщност това е и най-важното, утре да се срещнем по мероприятия и да изкараме хубаво. В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар