Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Nissan или Toyota?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Nissan или Toyota?

Прилики
    Разлики

Кое е по добро за офроуд
    Аз не мисля че Toyota-а бие Nisan-a с нещо освен че е по дребна?
    WWW.FBRALLYRAID.COM

Пиши на кирилица, че сега ще довтаса който трябва, и ще те отмодераси)
    Тойотите са мноооого ... И Нисаните и те са много. Обаче никой не се е въргалял близо до ТЛК-70. В тая категория там освен нея е само УАЗа.

Коментар

а късия нисан не го ли броим за слива

това е корава техника освен това се продава понякога с един редови 6ц. 4л. бензинов двигател, който при подходящ тунинг дава мощност, като на локомотив

сравнен с 3л. дизен на тойота това си е голямо преимущество
      drive alive

Коментар

Стария Патрул ли?
        Знам ли, много съм мислил за него. Минава за здрав. Май е много тежък. И на Геленда тва му яде главата. Факт е обаче че никъде го няма да прави фойерверки.

Коментар

и стария и новия, новите даже ако са с големия бензинов двигател си е серийно с блокаж от зад, сериозна техника, цели мостове, монолитни, не с ръкави, окачване на пружини, много яки скорости и раздатка. разбирасе, тежък е но и ма и мощност
          drive alive

Коментар

Да де, ама на слаб грунд теглото утрепва всичко. Тогава остава да си много голям, а там вече се оправят чак камионите. Истински триоски и прочее чудесии..

Коментар

за такива случаи има гуми 35"х14.5" с подходящ грайфер и пак нещата са хубави, пък той не е толкова тежък, с около 200 - 300 кг повече от ТЛК и горе долу топкова от дифендера
              drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                за такива случаи има гуми 35"х14.5" с ...
                Само да попитам! Понеже съм млад и неук ! Това 35х14.5 е височина на гума и джанта(общо) по широчина на гумата ли (в инчове разбира се!)
                RB Patrol Team

Коментар

35" е височината на гумата от земята до горния и край /от протектор до протектор/ а другото е ширина на протектора в инчове разбира се
                  drive alive

Коментар

Гого , получаваш аплодисменти и заслужи всенародната обич от нас - собствениците на Патрол.Само ти единствен смело защити любимата/моя и на много други/ марка.Несправедливи владелци на Тойота винаги ни пренебрегват и унижават-тежки сме били , тромави и т.н.!Това не е почтено от тяхна страна-ние критикуваме ли ги,че рушат земната покривка и водят до ерозия , а??? А ти какъвто и джип да караш,тържествено обещавам от днес нататък да защитавам името,пардон-марката му до последна капка кръв и само някой да каже нещо лошо /за джипа ти де/ ще станем на кълбо! Хип-хип-ура-а-а!!! ........Ей хора , разбирате от майтап , нали ?Да не ме застигне нечия незаслужена ярост?

Коментар

35?)))))))) И 38 са смешни на състезанията, в ТР-3 почват от 40) Това са първите неща които имат почти реална проходимост. Истинският живот с истинските си нужди започва малко след и най-учудващите състезания. Остави го парника, икономиката има брутални изисквания.
                      На 35 можеш да се повозиш някъде в планината на сухо. Пробвай да врътнеш едно кръгче в Добруджа, а? Или някъде из европата, за Русия и дума не отваряме

Коментар

аз карам 32" и съм минавал из добруджа веднъв дваж, не е толкова страшно, това не е ладога

нисана е хубава кола карат я хората по разни баири
                        drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
                          35" е височината на гумата от земята до горния и край /от протектор до протектор/ а другото е ширина на протектора в инчове разбира се
                          това е ДИАМЕТЪРА на гумата, ако трябва да сме точни...

оня ден при Митко в Мотоексперт докараха една ТЛК80 с 35" гуми /и мотор 4.2 бензин, 294Нм/1800об/ Гледката беше внушителна

Кай каза, че Патрола е голям/тежък

Основното предимство на Нисаните е цената - една и съща година Нисан и Тойота са на доста различни цени
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

добре де оставете ги гумите даите да говорим за жипките
                            WWW.FBRALLYRAID.COM

Коментар

1 цол е дължината на окръжност с диаметър 1 инч

а тази тойота с 35" имаше ли полуоски
                              drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X