Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Попова лъжичка
Свий
X
-
От: Попова лъжичка
Мнда, вероятно точно така не са тестваниИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
е неее то там е друго,то дори и съсем легален да си и направиш коловози такоф ше ти го тури горския че свят ще ти се завиеИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Епа насекъде назапад от Ляолин (е без српско и кокосово, но там по картите пише хик сунт леонес)И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнениеАз като лаик (е не се смейте много де , нов съм и жаргона не го знам) , да попитам защо или по-скоро "КАКВО" е "попова лъжичка".
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Ми това го карах като радиостанция (само ,че фургон) .
Две укв та и една къса с усилвател , два генератора , печка ...
ВътрИ ставаше баня. Нещо като мини семейна каравана за три войника.
Излиза , че само кабината с борд е "попова лъжичка" .
А другото е "Буханка" . Да?
Благодаря.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rachido4x4 Преглед на мнениеИзлиза , че само кабината с борд е "попова лъжичка" .
А другото е "Буханка" . Да?
Благодаря.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Малииий, как ще му лепнат два такива моста на Франко...
Я да попитам-редукторни мостове(военни) слагани ли са на буханка и головастик, или са били само за "джипка"-та?Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЯ да попитам-редукторни мостове(военни) слагани ли са на буханка и головастик
Коментар
-
Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеПсолютно - пикапа е попова лъжичка, микробуса е самун хляб
Коментар
-
Че не е-не е. Все същия руски скрап.
Беше ми интересно дали руснаците са предвиждали и тези товарни магарета да карат с танковете.
Явно не са, само "джипките" са достойни да съпровождат танковете.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар