Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Camry v20 1992

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Camry v20 1992

Здравейте колеги харесъл съм си горепосочената тойота в прекрасно състояние та се чудя понеже доста ми хареса на вид и салона дали да не си я купя да си върша работа с нея? Здраво ли е това чудо? 2000куб. 4цил 136 коня, този мотор здрав ли е? Търся си малък танк.
    Real Recognize Real

От: Toyota Camry v20 1992

По-здраво не виждам какво !
    http://fakti.bg/avto/195098-toiotite-ne-umirat

Коментар

Не ми помага нищо това относно дадения модел! Както и да е утре отивам да я гледам и ако не хлопа и тропа ще си я паркирам в гаража )))
      Real Recognize Real

Коментар

Колега, това беше просто шега! Нямам преки наблюдения върху модела, но мнението ми е, че това е здрав и безпроблемен автомобил, доказал се във времето. Важното е на теб да ти харесва и да ти доставя удоволствие. Успех с покупката и не се свени да качиш някоя снимка на новата придобивка!

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
          Здравейте колеги харесъл съм си горепосочената тойота в прекрасно състояние та се чудя понеже доста ми хареса на вид и салона дали да не си я купя да си върша работа с нея? Здраво ли е това чудо? 2000куб. 4цил 136 коня, този мотор здрав ли е? Търся си малък танк.
          Модела е продаван само в Австралия, Япония и САЩ.
          Дали си заслужава таралеж в гащите
          Дали няма драма с каквито и да е резервни части в нашия континент?
          Заслужава ли си евтина кола дето все нещо ще се счупи някой ден и на моргите ще те гледат като извънземен?
          Land Rover Discovery II, V8 4.0
          VW Golf VI variant
          Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Едва ли има проблем с резервните части. То и едва ли ще се налага честа смяна. Понеже аз имам Тойота Корола 1994 г. и при търсене на нещо по колата, много често съм попадал на части за Камри и то в България. За американски сайтове е ясно. Ето например първата позиция, излязла при търсене на български език: https://www.autopower.bg/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B8-toyota-camry-cv1xv1v1-2.2sxv10-e17765.html

Коментар

Благодаря ви за мненията колеги, покарах я колицата и честно казано нищо, ама нищо не успях да открия като дефект освен малко чукнато на задния капак колкото орех. Приятна возия и конфортни седалки, стегнато окачване, но меко абсорбира дупки и неравности, двулитровия мотор върви много добре според мен. Единственото нещо което малко ме спира е това с частите което спомена колегата, но май ще скачам в джаза пък каквото стане, дано не се налагат много части ))
              Real Recognize Real

Коментар

Първоначално публикуван от gh0sts Преглед на мнение
                Благодаря ви за мненията колеги, покарах я колицата и честно казано нищо, ама нищо не успях да открия като дефект освен малко чукнато на задния капак колкото орех. Приятна возия и конфортни седалки, стегнато окачване, но меко абсорбира дупки и неравности, двулитровия мотор върви много добре според мен. Единственото нещо което малко ме спира е това с частите което спомена колегата, но май ще скачам в джаза пък каквото стане, дано не се налагат много части ))
                Успех Колега, няма да съжаляваш, много здрава кола е това, мислена и направена, за да не създава грижи ! Пожелавам дълги години и много километри съвместно добруване ! А за части не се коси- има, а и не трябват
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Здравейте, в крайна сметка след малко по-дълбоки размишления се харесахме с една карина в много прилично състояние 1.6 седан 95та за добро или лошо механика каза, че тази била жапонска сглобка и били здрави също както кемрито. Дано не я правя както БМВ-то, че ми побеляха косите от тая "немска сглобка"
                  Real Recognize Real

Коментар

За целта на тия дето ще четат някога, в чудене дали да взимат Camry, искам да потвърдя, че това е много хубав, удобен и здрав автомобил.
                    Няколко години в щатите беше най-масовата кола и с най-висок рейтинг.
                    Реално това е в класа на Toyota Avensis, но за щатския и азиатския пазар. По-голямото по-луксозно братче е Toyota Avalon-също прекрасен автомобил.
                    Части за тези коли бол, само човек да знае как да си поръчва от чужбина.

Поздрави,

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X