Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ще Купувам Витара Помагайте колеги!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ще Купувам Витара Помагайте колеги!

Погледни няколко неща:
    -Виж рамата над задната гума към резервоара / захващането на теглича/ , ако е изгнила там колата има и други ръжди които няма да видиш на пръв поглед
    -Както каза колегата по горе включи двойното и при завой на твърда настилка , ако чуеш щракане което не е от предните колелета много вероятно е да идва от раздатката.
    -При запален двигател на място натискаш и пускаш съединителя не трябва да има разлика в шума.
    На мойта това и бяха кусурите като е взех, дано да съм бил полезен.

Коментар

Много гледай за ръжда!!!
      Аз мойта и закърпих почти всичко по купето. Много беше изгнила щом под педалите си извадих крака
      Но двигателя си е пушка.
      Е има и късмет при двигателя.
      Парното много добре си работи, но ако си купиш с мек таван зимата ще ти прави конденз и съответно ще ти капе .
      [U][I]Land Rover Freelander 2.0 D [/I][/U]

Коментар

Абе той за тези пари,дето е приготвил,едва ли ще намери перфектна-без грам ръжда,с перфектен двг,скорости и др..все някъв компромис трябва да направи.
        Пък ако я намери "перфектна" за малко пари-той компромиса после ще си излезе сам...

Така че,остави си поне 1000лв.за "компромиси"и скачай смело в чувала

Коментар

Колега , за пазара малко инфо:
          Враца и региона - са момчета дето предимно вкарват от Австрия.Там има екземпляри дето ще те примамват с цена. Имай впредвид, че повечето са от гората (планинската част). Там принципът е: купуваш много бройки за нищо пари, пълниш автовоз от "сервизи", които спират от движение колите - не им дават пикел (тове е техния технически преглед). Тук им правят малко ремонт, но ръждата никой не оправя, защото е скъпо и трудоемко. Транспортът е по-евтин отколкото от Германия. ВНИМАВАЙ за ръждата!
          Монтана - имат и внос от Германия. Само, че са едни "таралясници". Имат техни хора във Фюрт и събират коли за автовоз, все пак може и да излезе нещо качествено.
          За Италия - отиди до Горубляне и Дупница. Външност имат, но май само това им е предимството. Гледай за редовни документи, за да няма "изненади". Предимно колите се взимат от автоморги.
          Ще ти дам данни за минимални разходи при докарване с автовоз:
          от Италия - под 650-700лв. не става
          от Австрия - минимум 800лв.
          от Германия - 900-1000лв.
          Друг вариант е някой да ти я докара на ход, но няма да е по-евтино. За тези пари, които си приготвил, ще трябва да правиш "компромиси".
          Късмет!
          sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
            Абе той за тези пари,дето е приготвил,едва ли ще намери перфектна-без грам ръжда,с перфектен двг,скорости и др..все някъв компромис трябва да направи.
            Пък ако я намери "перфектна" за малко пари-той компромиса после ще си излезе сам...

Така че,остави си поне 1000лв.за "компромиси"и скачай смело в чувала
            Той говори за къса база до колкото разбирам, за такава 4-5000 лв са достатъчни за да е в идеално техническо състояние, аз компромис бих направил само с тапицерията и боята за тези пари .

Колега ето ти още малко материал за размисъл :
            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21444

И 2 клипчета :
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...t/MOV07335.MPG
            https://htftp.offroad-bulgaria.com/v...t/MOV07337.MPG
            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Е мен главно ме интересува да е в перфектно техническо другото така или иначе ще си иде в гората говоря за боята съдя по предишни преживявани с самурай и разни руски техники,тапицерия също нема да ми е проблем нема заради нея да остана на пътя или да пропадна )
              Склонен съм да ги пожертвам.
              Къса База задължително!
              Последно редактирано от Searcher; 25-11-07, 11:46.
              Screw The Rules!®

Коментар

Сега видях една 1.6 16v къса база нов внос цена 4500 97 година
                недостатък е че е с десен волан и ме съмнява дали годината е вярна.
                Screw The Rules!®

Коментар

Здравей те ...
                  Ми аз си взех едно митсибиши от Австрия и след време се нацафтя,ама яко.
                  не можеш да го закърпиш.
                  Един мой близък си взе Витарка от Швеицария,мале с оригинален багазник на тавана-Грееше направо и искара 1 зима и тя цъфна.
                  Незнам какво сипват по пътищтата там ама колите са разядени.
                  Аз хода доста често до Дупница,за Италия приказки много
                  Но аз си взимам вече 2-ра кола от Италия
                  С повишено внимание преди покупка се срещат и коли от първи собственици и сервизни документи и пална история на колата,
                  вярно такива коли с документи държат по висока цена,но си заслужава.
                  Иначе от Дупница ако не познаваш хората може и да плачеш после
                  та си отварайте ОЧИТЕ на 6.
                  Пък и в Италия има провинции в които не е валяло сняг от години,
                  такаче теникеджиино са ОК.
                  ето го и моят избор-Колите са личен внос!!!
                  Вярно избирал съм ги по цял месец,но си заслужаваше
                  Съветът ми е Разходи се до Дупница или КЮстендил
                  УСПЕХ
                  Прикачени файлове
                  Няма лош автомобил.В повечето случаи има лош собственик ;)

Коментар

и аз съм купувал кола от Италия и то ОПЕЛ и грам ръжда няма нито по купе нито по шаси свети,явно ще се пообикаля повечко но да се надяваме че ще е за добре
                    Screw The Rules!®

Коментар

Ако искаш утре мога да питам за 1 Витара 90 г. 1.6 нов мек таван и нови гуми за около 3000 лв. Но е във Варна.
                      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Ако искаш утре мога да питам за 1 Витара 90 г. 1.6 нов мек таван и нови гуми за около 3000 лв. Но е във Варна.
                        некакви снимки ако може да се намерят и този мек таван предполагам може да се смени с твърд иначе не е проблем,че е от Варна стига офертата да е ок ?
                        Screw The Rules!®

Коментар

За Витара, задължително мини през Дупница. Има най малко 3 в момента. И цените са реалистични.
                          P.S. в Милано , знаят коя е столицата на България. Дупница , разбира се ))
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                            За Витара, задължително мини през Дупница. Има най малко 3 в момента. И цените са реалистични.
                            P.S. в Милано , знаят коя е столицата на България. Дупница , разбира се ))
                            ще мина и дотам след най-късно до понеделник да видим какво се предлага в Столицата )
                            Screw The Rules!®

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X