Обява

Свий
Няма добавени обяви.

СТАРА ФРОНТЕРА ИЛИ НОВА ДАЧИЯ ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• СТАРА ФРОНТЕРА ИЛИ НОВА ДАЧИЯ ???

Поводите да задам въпроса са много.Истината е че аз смятам че е по-добре 10 годишната фронтера,и че ще надживее нова Дачия.
    А какво мисли бплшинството?
    113
    ПО-ДОБРЕ 10 ГОДИШНА ФРОНТЕРА
    68.14%
    77
    ПО-ДОБРЕ НОВА ДАЧИЯ
    21.24%
    24
    НЕ ЗНАМ
    10.62%
    12
    Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
    NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

До: СТАРА ФРОНТЕРА ИЛИ НОВА ДАЧИЯ ???

Определено е такаа
    boko
    Jeeep---KIA
    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

И аз гласувах за Фронтерата, смятам че е доста над Дачиа във всяко едно отношение дори и в момента, е не мога да отрека че до известна степен съм воден от предрасъдаци , но това е положението
      sigpic УАЗ-452

Коментар

нов автомобил за 13718лв.(с ДДС), пък било то и Дачия(че к'во и е?)...пък и за петте години гаранциооно обслужване, "старата Фронтера" може да ти изпие главата!

въпреки всичко аз избрах за себе си Фронтерата

Коментар

Много зависи за какво ще я използваш!! Ако е само като кола бих избрал дачията! Новото си е ново! Пък и тази дачия не е онази дачия отпреди 15-20 години!!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Особено Логан са я направили добре. В момента даже се чака за да ти я доставят.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
              Особено Логан са я направили добре. В момента даже се чака за да ти я доставят.
              Точно за логана говорим! То май друга дачия в момента няма! Между другото Логана се сглобява и извън Румъния, например в Русия - там се продава като "Рено Логан"!!
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

нали сте гледали клипа с ритуалното самоубийство на дачата.
                по таван на змейката.

Коментар

Има едни дето ги ползват за таксита, "Нова" ли са, незнам какви са, но са ми много грозни. Иначе за тях нямам наблюдения.

Коментар

Има едни дето ги ползват за таксита, "Нова" ли са, незнам какви са, но са ми много грозни. Иначе за тях нямам наблюдения.
                    Това е Датчия Соленца.......голям дръгел.Нищо общо с Логан-а.
                    NISSAN FOREVER
                    -----------------------------------------------------------------------------
                    Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Стара Фронтера.

Коментар

Май вече не ги правят! Това си беше облечена в малко по-нови дрехи стара дачия!!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

И все пак 10 годишна фронтера (за сега). За датчията нямам никакви надблюдения и не знам какво "нещо" е. Чувал съм че е еФтино рено. Като пътувам из северана Бъгария забелязвам че румънците карат повече Тойоти (пак чисто нови). Тендецията на производство е физическото остаряване да следва моралното, а моралното остаряване на стоките е много кратко. Повечето от нас не могат да влязат финансово в тази схема. След 10 г. този въпрос ще има друг отговор, просто няма да има читави 10 годишни коли, опцията е бъде каквато и да е само да е нова (за съжеление).
                          Последно редактирано от iiiopo; 23-11-07, 23:04.
                          О899 2б2 1З2

Коментар

В друг случай бих гласувал с две ръце за новото, но защо пък точно Дачия!? Само веднъж съм влизал в такова чудо и незнайно защо, усещането ми беше, че се возя във Вартбург. Вратите едни такива неестествено леки, като че са от картон. Абе изпитвам някаква необяснима неприязън към това возило, не знам защо ... Гласувам за Фронтерата ...
                            "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                            Неизвестен мъдрец

Коментар

Дачия - Неудачия. Как може нещо дето се рекламира че е най-евтино изобщо да бъде сравнвявано с нещо друго? Пък отгоре на всичко и произведено в Румъния. Кой квото иска да купува. Парите са си негови.
                              ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X