е какво и е на новата Г класа сущата, като старата, може малко да се поомачка от тук от там, но с едни хубави гуми няма спиране
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Старо и ново
Свий
X
-
предлагам /щом старите са толкова хубави/
БАРТЕР:
Тойота Лендкрузър LJ73 2.5TD(+Intercooler) 1986г срещу:
Тойота Лендкрузър 100 или 120
или
Нисан Патрол след 2001 година
може и УАЗ Хънтър след 2004 година
Джипът задължително да не става за офроуд!
Приемам доплащане за 73-ката по споразумение!!!помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
EEE добре,мислех че всички ще ми скочат ама отговорите са добре.Все пак след 10-20 години -тези коли ще се карат.Аз по принцип мога да кажа впечатления за NISSAN Pathfinder 2.5д и новото Гранд Чероки 3.0д.Първото го карам всеки ден а събота и неделя и по чукарите из Пирин и Родопите,а втория го тествах 2 часа.Сега не знам как определяте кое е SUV и кое е истински джип,ама специално Нисана досега не е останал някъде а пък е минал по доста места.А пък ще се радвам ако спецовете кажат предимствата и недостатъците му/няма да се сърдим я/.А Гранд Черокито само успях да видя че има мощност в излишък и возия като лимузина но не дадоха да го вкарам в нивите.Доколкото знам е коренно различно от старото/като задвижване и окачване/VW-TOUAREG V6,3.0 TDI:oops:
Коментар
-
Нещо ми се струва че тук не се разбрахме
та ще дам пример от реалният живот
Продадох "Хънтъра" и си купих "Патриот" - Много по луксозно возило със съшите (почти?) възможностти извън пътя и какво се получи, когато доближа по-сериозно препиятствие понамалявам, замислям се - дали ще закачи някъде, дали ще му се откърти Електрическото огледало
, металик-а (боята) дали няма да си замине, а броните... и вече си знам - имам "паркетник" супер кеф на път, малко по-напрегнат извън него - може да мине от всякъде, ама дали ще му причиня това?
Ако вмест него си бях "надвил над Масрафа" и бях взел БМВ Х5 дали въобще щях да го вкарам в гората?
А за Патфаиндър-а - излез на разходка с няколко "екстремисти" и ако ти хареса за следващата (разходка) ще си вземеш еФтина Уаз-ка, не че нещо ама...
Коментар
-
Има прости и обективни критерии за разликата между джипа и паркетника. Например наличието или отсъствието на рама, прикачни устройства, брони. "Никъде не ме е оставяло" е съображение от типа "баничките са най-полезни". Значи не си слизал от мястото, което все още може да мине за път. Мене пък трамваят никога не ме е оставял никъде, и? До първата дупка можеш да стигнеш и с метрото, въпросът е кво правим после.
Коментар
-
тенденцията да се правят нещата по-кекави набира все по-голяма скорост, както при автомобилите, така и в повечето неща произвеждани последните години. целта е печалбата разбира се. може да се сравни коя да е ЛК или ЛР или се тая, от преди 10-15 години и някой съвременен модел. изключения има, но се броят на пръсти.
Коментар
-
inox
Би ли си купил риза от Армани или Версаче и да си боядисаш тавана в къщи с нея?
Никакъв проблем да си купиш новото Чероки или номият Круизер и да го подготвиш за гората
Сваляш му мокетите /малко трудно се чистят след разходка/ , сваляш му купето от шасито подсилваш го тук там с оксижена и Ц-то ,заваряваш малко допълнителни тръби и ламарина като междувремено изрязваш някой "излишни" нещица които само тежат.
И готово - "на канала"
Ако след тези козметични ремонти /които с удоволствие бих извършил на кой да е нов Вседеход ,стига да не е мои./ все още не си припаднал ще накараш и всички нас да изхвърлим Сузукитата, Уазките,Нивите и всички стари "гробници" .
п.п. Някаде из форума имаше едно филмче от състезание в Пасарел. Обърни внимание на първия автомобил Витара . И да знаеш че такива работи нерядко се случват и на разходка , а не само на състерание.088455338две
"Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
Джамбазов 2010г..
Коментар
-
Още по-лошо. Самоносещата конструкция си е самоносеща. Рамната - рамна. От едното не става другото.
Сухият режим събори Романови в Русия, събори и Съветският Съюз на Горбачов.
Брюкселските педераси които карат мъжете да носят розови дантелени чорапи с жартиери, сами копаят гробовете си. Нямам ядове да загина в престрелка с полицията. И няма начин да карам жипче с пластмасови брони - забравил съм си червилото във фитнеса. Не ми отива без прашки, стеснявам се някак си.
Коментар
-
Първоначално публикуван от СтефанОще по-лошо. Самоносещата конструкция си е самоносеща. Рамната - рамна. От едното не става другото.
Сухият режим събори Романови в Русия, събори и Съветският Съюз на Горбачов.
Брюкселските педераси които карат мъжете да носят розови дантелени чорапи с жартиери, сами копаят гробовете си. Нямам ядове да загина в престрелка с полицията. И няма начин да карам жипче с пластмасови брони - забравил съм си червилото във фитнеса. Не ми отива без прашки, стеснявам се някак си.
Много добре го каза ./имам предвид пласмасовите брони/
B+
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар