Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най- лошите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Най- лошите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
    Имаше един румънски ситроен...олдсид ли беше...гугъл не го лови...Моя фаворит!Мигача му се пускаше като ламБата вкъщи...
    бат Марто, подкрепям - имахме едно такова безумие навремето в Стандарт, ама тогава кой ти гледа - служебна кола, служебен бензин, а и е по-добре все пак, отколкото да мръзнеш по спирките. М/у другото пущината имаше жестоко парно!
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Кола на газ ..... (да не ми скочите всички ей!). Като направи километри, почва да прави въртели и на бензин и на газ ... и не съм срещал такава ,на която не се долива антифриз след монтажа на газ.
      Силата е нищо без контрол.

Коментар

И тук е индивидуално.От последните 3 коли които съм имал на газ,на нито една не съм доливал антифриз.Всяко нещо си има изключения,освен витарата имам и едно пежо 307 комби,дизел 136 коня.Преди това имах няколко мазди-бензинови с газови уредби.Ами противно на очакванията,от пежото съм супер доволен,за разлика от последните две мазди.Всичко е човек на каква бангия ще случи.
        Yamaha Yz450F
        Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
        Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Не "олДсиД" а "олТсиТ" беше румънският ситроен. При офиса ми има един в движение - карат си го. Проблем му бяха частите, както и на "Дачиите" по Татово и след-Татово време. Иначе не е по-калпав от ВАЗ или "Москвич", даже е по-здрав.
          Прочее колата изчезва щото почват да сглобяват "Деу" в завода, а след фалита на "Деу" заводът става на "Форд" и сега правят бусовете "Транзит" там.
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Зорлем си правите теми за заключване . И за да не съм съвсем офф моя фаворит е Форд Сиера 1.8 Турбо Дизел .

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Коя алфа бе брат ми? Че те праат коли от 1910
              GTV 2.0 турбо с Арезе!!!

Коментар

Първоначално публикуван от bocho64 Преглед на мнение
                GTV 2.0 турбо с Арезе!!!
                А, тая я продадоф
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А, това е лесно- най-лошата кола за последните 25 години е Мерцедес S500 или S600 97-98 година. Купуваш го за един вагон пари, държиш го в гараж, лъскат го всяка седмица... и след 10 години цената му паднала до една-две заплати. Много кофти далавера!

/отивам да попълня същата кола в темата "най-добрия автомобил"- купуваш лъскава кола в перфектно състояние за една-две заплати.../

Абе, да не ви е свършило пиенето, че сте се захванали с тия теми...?
                  https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

А какво и е лошото на Алфата?

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                      А какво и е лошото на Алфата?
                      Е, арна-та е пълен боклук, ама то е нисан та е обяснимо
                      33 гние на куче, ама па там ламарината е руска - пак ясно кое как защо

Преди време отиваме с един авер с 90-тка на гумаджия - сваля задната гума нещо да правим и гледа и вика - ае тва що няма задни спирачки? Та му обяснихме че модела си е така - без спирачки отзад
                      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                        Та му обяснихме че модела си е така - без спирачки отзад
                        Добре,че не е погледнал зад мотора,то и скоростна кутия няма...
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Хахахаха не му ли обясни че спирачките на алфа не са това което са хахахахаха

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                            Добре,че не е погледнал зад мотора,то и скоростна кутия няма...
                            Мани, боклюк

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                              Мигар има [ATTACH=CONFIG]844159[/ATTACH] "Мерцедеси" [ATTACH=CONFIG]844160[/ATTACH] с такива шарнири-недоразумения ?
                              Ми има-124 и всичко му производно. На великия неумиращ мильонник са така проектирани шарнирите
                              Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Нема-нема и някой отвори нова партизанска тема. Аз като модератор-ясновидец ще ви спестя някой и друг картон и ще я затворя отсега.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X