Благодарение на нещо темата за най- добрите я затворихме. Много искам за тези дискусията да е по- продуктивна. За мен са чероки в българско, уазове, засове и газове.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Най- лошите коли за последните 25 години
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Най- лошите коли за последните 25 години
Не-е-е-е, няма да излезе нещо от плювателна по цел тема. Но докато съществува, призовавам те да се мотивираш.
За мен са чероки в българско, уазове, засове и газовеБългария е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
-
Тц,всеки мерцедас на който шарнира е като за тази тема... http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=148622Калин Владов,09РСПБЗН
Коментар
-
Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнениеВсичко с VM-motori е най лошото.И царят за мен щеше да е Фиат Мултипла с тоз мАтор ,ама ядец.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнениеТц,всеки мерцедас на който шарнира е като за тази тема... http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=148622"Мерцедеси"
с такива шарнири-недоразумения ?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНе-е-е-е, няма да излезе нещо от плювателна по цел тема. Но докато съществува, призовавам те да се мотивираш.
"чероки в чужбинско" не е от най-лошите ? Кое "Чероки", кои УАЗ-ове и ГАЗ-ове - защо не ти харесват, нямат климатик ? Какво значи "засове" ?А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
Първоначално публикуван от bay pres Преглед на мнениеАко Тойота са ползвали такъв мотор....................незнам
Голяма гадост е този мотор. Както и всичко италианско.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнениеГоляма гадост е този мотор. Както и всичко италианско.България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
-
Аз пък си мечтая от някъде да ми падне най-лошият автомобил за тази година според някаква американска класация
http://www.dnes.bg/cars/2015/12/22/i...omobili.2874542015 KTM EXC 450 six days Argentina
Toyota Land Cruiser KDJ 125
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеКато вземеш тоя на "Ферари" и оня на "Мазерати" - фрасни с чук единия и изхвърли другия ?Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.
Коментар
-
Борко не знам какви талянски коли е пипал
Освен лада, налиИ азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар