Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по- по- най - една несериозна тема

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой е по- по- най - една несериозна тема

Постоянно сравняваме някакви модели и марки, всички си харесват нещо или пък си хвалят своето и т.н., често се стига и до разгорещени спорове. А пък и едва ли не всеки ден излиза по една нова тема "какъв джип/сув/автомобил с повишена проходимост да си купя" ... Та аз понеже съм си харесал за стара джипка, даже може да се каже и че се пооглеждам за такава, блейзър с-10 (признавам си, че съм се двоумил м/у него и чероки ) и си чета и разглеждам, та ето качвам едно видео на някакво сравнение на джипки от ония години, някои от моделите са доста разпространени и познати тук. Темата няма някаква съвсем ясна идея и е абсолютно несериозна, кой каквото иска да си споделя, пита или да се бъзика, единственото е да се ограничим до модели до 2000-а година. Аз почвам с тия, на някой ако му е забавно нека да поства квот се сети за подобни джипки и кой как ги определя.

И една реклама на шевито

Всеки трети е шести

От: Кой е по- по- най - една несериозна тема

Виж в мо...е бг., има интересни два броя с-10 в Дупница, черния е поръждясал, но е с уникален кожен салон, а синия е изумително лъскав и изглежда доста запазен, особено за 88-ми набор. Не се разбира от обявата, но може би ги дават и двата за 5500 лева..
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

Ти пък много от близо следиш тези сайтове, бре! Нали си купи джипка, какво се оглеждаш? Остави по някоя и за другите...
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Ти пък много от близо следиш тези сайтове, бре! Нали си купи джипка, какво се оглеждаш? Остави по някоя и за другите...
        Всичко требе да се следи, гледам ти се оглеждаш за Коч...ама един ден де
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Самодържец Преглед на мнение
          и си чета и разглеждам, та ето качвам едно видео на някакво сравнение на джипки от ония години, някои от моделите са доста разпространени и познати тук.
          Къде е "тук"? И какво значи разпространени? Т.е. от към поддръжката и частите ли?

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Всичко требе да се следи, гледам ти се оглеждаш за Коч...ама един ден де
            Ъхъ! Като с колелото, ама друг път...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              Ъхъ! Като с колелото, ама друг път...
              Важното е мерак да има, все ще му дойде времето..нАпролет ще да им паднат цените, требе си дебнене
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

аз пък се оглеждам за нещо такова, но в БГ са доооста редки

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                  Къде е "тук"? И какво значи разпространени? Т.е. от към поддръжката и частите ли?
                  В България, визирам 4рънър и черокито. Нисана също не е непознат. Шевито и форда са си екзотики.
                  Всеки трети е шести

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                    Виж в мо...е бг., има интересни два броя с-10 в Дупница, черния е поръждясал, но е с уникален кожен салон, а синия е изумително лъскав и изглежда доста запазен, особено за 88-ми набор. Не се разбира от обявата, но може би ги дават и двата за 5500 лева..
                    Първо пуснаха обява за синьото и вече трета седмица се каня да го огледам, ама яко ме е завъртяла шайбата и просто ми е невъзможно, даже и цена съм му измислил. Проблема му е, че не е правилната комплектация, в смисъл не 4.3 а е 2.9. Не намерих много информация за този мотор, но все ще е по-добре от уазка и тойота 2л-т. Имам предвид за пътуване примерно на 300км на лов.
                    Всеки трети е шести

Коментар

Още една готина машина, от тия дето вече ги няма.

Всеки трети е шести

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X