Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CR-V II или Rav4 след 2007г. (III)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CR-V II или Rav4 след 2007г. (III)

Здравейте!
    Колебанията ми са за един от тези два автомобила CR-V II или Rav4 след 2007г. (III).Недостатъци и предимства между двата модела.Всяка информация би ми била от полза.
    Колата ще се кара предимно в град Пловдив, където снегът през последните години е рядкост. 1-2 пътувания на година до Черноморието и
    3-4 пъти на ски на Пампорово или Боровец.
    Благодаря предварително за помощта и съветите.

От: CR-V II или Rav4 след 2007г. (III)

И двете коли стават за това, което смяташ да правиш, но ми е по-интересно защо сравняваш ЦРВ || с РАВ4 ||| ? По удачно във всякакъв аспект, най-вече и в ценови е да сравняваш третите генерации на двете марки! Не си упоменал и какво търсиш- бензин или дизел? Моето лично мнение е, че няма съществена разлика между двата модела: и двете ще ти вършат работа, и двете водят класациите по надеждност, долу-горе в един ценови диапазон са/говоря за третите генерации/, двигателите, мощността, разхода също доста си приличат, така че е въпрос само и единствено на лични предпочитания относно екстериор и интериор, коя повече ще ти хареса! Нарочно не се впускам в полемики относно проходимост, просто защото не търсиш офроуд възможности.
    HONDA CR-V 2.0 I-VTEC

Коментар

От: CR-V II или Rav4 след 2007г. (III)

Тойотката е лидер по качество, но все пак говорим за 1-2-3 % преднина, което слага тази преднина в рамките на твоя късмет, лично според мен и двете имат слабости и предимства, и лично според мен равката е по приятна за управление, а СРВ-то е по голямот аз лично бях пред такава дилема но в крайна сметка взех Гранд Витара заради мой лични предпочитаня тя е и най-голямото семейно дърво Избирай със сърце няма грешка и в двата автомобила !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X