Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Покупка на Джип До 17500 Евро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Съвет за Покупка на Джип До 17500 Евро

Само ще кажа че Гранда е точно колкото Пасат Комби (с разлика във височината естествено).
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Днеска Гледах Jeep Cheroki Sport 2003г. Климатик , Ръчни Скорости , Бързи Бавни много запазен внос от италия 2.0 Дизел с Алфа Двигател или нещо такова има сервизна книжка. За 29000 лв. Споделете вашето мнение.

Коментар

За да има системи против занасяне трябва да е сериозно нов че да има ESP.
        Сещам се само за нисан X trail. От по-нежните SUV е с най-добра проходимост. Двигателя 2.2 комон рейл дизел на Рено е с много, ама много да не кажа най-ниския разход от 4х4 и има огромен въртящ момент. Ск. кутия е ръчна със 6 ск. Само му липсват бавни ск.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
          Сещам се само за нисан X trail. От по-нежните SUV е с най-добра проходимост. Двигателя 2.2 комон рейл дизел на Рено е с много, ама много да не кажа най-ниския разход от 4х4 и има огромен въртящ момент. Ск. кутия е ръчна със 6 ск. Само му липсват бавни ск.
          Само да вметна,че карах такъв 10-тина дена и въобще,ама въобще не е проходим.Голфа беше в пъти по-...
          Иначе като мотор е добре наистина.
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

До: Съвет за Покупка на Джип До 15000 Евро

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Гранд.
            +1

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Това дето някви изроди излизат от гумите.
              И аз го гледах.
              ESP помага при занасяне. Бош го измислиха за А-класата на Мерцедес щото се преобръщаше.
              ТракшънКонтрола ограничава(не спира) боксуването чрез спирачно усилие.
              И двете системи в дълбока кал и сняг не могат да вземат решение.
              Нищо съвършено няма.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                Това дето някви изроди излизат от гумите.
                И аз го гледах.
                ESP помага при занасяне. Бош го измислиха за А-класата на Мерцедес щото се преобръщаше.
                ТракшънКонтрола ограничава(не спира) боксуването чрез спирачно усилие.
                И двете системи в дълбока кал и сняг не могат да вземат решение.
                Нищо съвършено няма.
                Гадни са изродчетата
                Карах повече от 3 г. рено Лагуна неговата ESP работи и при много дълбок сняг. Пробвал съм многократно. Просто живея в село до което зимата пътя се завява и рядко го изриват. Пробвал съм на голяма площадка в/у лед. При по бързо занасяне ESP се шашка и едва когато колата се завърти на 180 градуса почва да бие спирачки и тя тръгва право назад.
                В сервизното меню ESP се настройва на различни нива, май бяха от 0 до 7.
                Ама стига съм ръсил извън темата. И аз карам Гранд, но трябва да го набутаме човека на 4.7 и не знам май само най-новите имат ESP, ама там е голяма цифра. Значи пак бягам от темата...
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да не ми забелязвате но за мен за 17000-20000 евра доста добра йипка БМВ бих си взел...с автоматични скорости разбира се.Не знам колегата що им се плаши,особено за маршрута ,който описва.
                  Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                  NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

и аз бих ти препоръчал Гранд Чероки

Коментар

За такива пари и цели : HONDA - CRV. Четох обявя за внесена от USA 2005 или 2006 г. за около 25000 лв., но американките са бензин и задължително регистрацията трябва да се поеме от продавача.
                      ++359885252320
                      Драго

Honda CR-V 3 gen.

Коментар

Първоначално публикуван от adwokat Преглед на мнение
                        Да не ми забелязвате но за мен за 17000-20000 евра доста добра йипка БМВ бих си взел...с автоматични скорости разбира се.Не знам колегата що им се плаши,особено за маршрута ,който описва.
                        Да това е добра идея въпроса е дали ще се намери такава за толкова пари ?

Коментар

Първоначално публикуван от k0k0 Преглед на мнение
                          Да това е добра идея въпроса е дали ще се намери такава за толкова пари ?
                          Сигурно. Обаче в какво състояние?

А за акциза, застраховката, цената на резервните части и консумативите мислил ли си? Една гума е около 400 лева...

Карам VW и съм много доволен. При еднакви други условия той е доста по-евтин от ML и X5.

Обаче, тези VW които можеш да купиш в рамките на бюджета който си си определил са от първо (или най-много второ) поколение с всички произтичащи от това недостатъци.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                          X