Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение и мнения за Паджеро 3, Рав 4 2 и Ленд Крузер 90

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сравнение и мнения за Паджеро 3, Рав 4 2 и Ленд Крузер 90

Здравейте, нов съм във форума и ми предстои да си закупя джип. Основно ще го ползвам за пътувания и по-малко за офроуд. За предпочитане е джипа да е къса база. Спрял съм се на гореизброените 3 модела. Като за момента на първо място съм сложил Паджерото с двигател 3,2 DI-D. За предпочитане е джипа да е сравнително пъргав комфортен и с поносим разход. За офраоуд ще го ползвам предимно по черни пътища и заснежени пътчета през зимата. Благодаря предварително за мненията Ви!

От: Сравнение и мнения за Паджеро 3, Рав 4 2 и Ленд Крузер 90

Давам ти кратки пояснения за трите:

1. Повече офроуд=ЛК90, като цяло това е повече от добра кола, но и най-скъп за придобиване.
    2. Паджеро 3-нещо средно между 90 и рав4, двигателя обаче не се слави като много добър(познат наскоро прави неговия), имай го в предвид.
    3. Рав4 - най шосеен, най малък, като цяло здрава машинка.

Ако имаш възможности искаш да те кефи, вземи си ЛК90.

Коментар

от горепосочените модели най добре е Ленд Крузер 90, паджерото доста гловоболии може да те донесе
      100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Взимай 90-ка и не се занимавай с главоболия...
        0899 шест5313нула
        За всекиго по нещо

Коментар

Между Тойотата и Паджерото, второто е с по-нисък разход. По проходимост са съпоставими,дори Паджерото е супер селект,.т.е с.междуосев диф, за Тойотата ЛК 90 не съм сигурен, а си е плюс. Моторът на Паджерото,също като на Тойтата е здрав, с верига е, достатъчно мощен и еластичен. Ако не е сдробен от предния собственик, аз съм с две ръце за Паджерото. За комфорт на купето е в пъти по-добро от Тойота. Недостатъци- малко е шумно и вози твърдо.
          ,
          Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Яаа..погледни цените на Тойотите и на недоразумението DI-D и сам ще си отговориш на въпроса, защо аджеба се различават толкова....
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

преди години и из бих гласувал за паджерото . претижавах 2 на брой и от опит споделям че има доста слаби места 1. Г.Н.П-то 2.кормилната рейка и 3-то двигател . виж бензина 3,5 е друга работа
              100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Паджерото е колата.
                Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

С толкова различни мнения,ще накарате човека да си вземе Гранд на края
                  мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Като се замисля и Рафа не е лош.
                    Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                      Яаа..погледни цените на Тойотите и на недоразумението DI-D и сам ще си отговориш на въпроса, защо аджеба се различават толкова....
                      И двата мотора са 4 цилиндрови, турбодизел, 3 л. за Тойотата и 3.2 л. за Паджерото...освен ако„недоразумението” са повечето коне /165/ и по-ниския разход за Паджерото спрямо Тойотата...което за мен е само плюс.Лично мнение...
                      Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi

Коментар

Аз съм се огледал и в Паджеро с 3,5 бензин двигател, но като гледам повечето да не кажа всички в българия са с автоматични скорости, а още не ми се кара автоматик, а също така и разхода ще е доста голям. За това като компромисен вариант съм съгласен и на дизела. Ленд крузера почти съм го отписал защото, за да си взема читав модел ще надхвърли доста бюджета ми. Като цяло съм доволен от първото поколение на Рав 4 карал съм го доста време. Като цяло остава дилемата между Паджерото и Рав 4 2, но съм отворен и към други предложения за сравнително проходими комфортни бензинови, може и дизелови модели. Благодаря Ви!

Коментар

Първоначално публикуван от niki armeneca Преглед на мнение
                          преди години и из бих гласувал за паджерото . претижавах 2 на брой и от опит споделям че има доста слаби места 1. Г.Н.П-то 2.кормилната рейка и 3-то двигател . виж бензина 3,5 е друга работа
                          .......недорузоменията идват от дизеловия мотор,който не е лош,но стига да е пазен и обслужван на време.........малко хора знаят, че веригата му се сменя на всеки 150к км. пробег......другото е проблем на горивата, и затова хвърлят по честичко помпи, а те са скъпи за ремонт.......тук там ,при първите 3.2 мотори, от 2000 до към 2003 някъде екземпляри,имат проблем и с осн. гарнитура - духва гарнитурата и се налага ремонт на мотора.......както се вижда, проблемите на Паджеро 3 идват само от дизеловия мотор.......ако е с бензиновия ,там проблемите са сведени до минимум........

Коментар

ПАЖЕРО е джипа за теб но наблегни на 3.0 бензин това е 3 рядко се среща мисля Че DJ TYMBI ,Пламен има и го продаваше заслужава си всеки лев а автоматика е добър вариянт не го подценяваи справя се прекрасно в офроуд ситуации .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X