Здравейте, нов съм във форума и ми предстои да си закупя джип. Основно ще го ползвам за пътувания и по-малко за офроуд. За предпочитане е джипа да е къса база. Спрял съм се на гореизброените 3 модела. Като за момента на първо място съм сложил Паджерото с двигател 3,2 DI-D. За предпочитане е джипа да е сравнително пъргав комфортен и с поносим разход. За офраоуд ще го ползвам предимно по черни пътища и заснежени пътчета през зимата. Благодаря предварително за мненията Ви!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сравнение и мнения за Паджеро 3, Рав 4 2 и Ленд Крузер 90
Свий
X
-
От: Сравнение и мнения за Паджеро 3, Рав 4 2 и Ленд Крузер 90
Давам ти кратки пояснения за трите:
1. Повече офроуд=ЛК90, като цяло това е повече от добра кола, но и най-скъп за придобиване.
2. Паджеро 3-нещо средно между 90 и рав4, двигателя обаче не се слави като много добър(познат наскоро прави неговия), имай го в предвид.
3. Рав4 - най шосеен, най малък, като цяло здрава машинка.
Ако имаш възможности искаш да те кефи, вземи си ЛК90.
-
Взимай 90-ка и не се занимавай с главоболия...0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Между Тойотата и Паджерото, второто е с по-нисък разход. По проходимост са съпоставими,дори Паджерото е супер селект,.т.е с.междуосев диф, за Тойотата ЛК 90 не съм сигурен, а си е плюс. Моторът на Паджерото,също като на Тойтата е здрав, с верига е, достатъчно мощен и еластичен. Ако не е сдробен от предния собственик, аз съм с две ръце за Паджерото. За комфорт на купето е в пъти по-добро от Тойота. Недостатъци- малко е шумно и вози твърдо.
,Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi
Коментар
-
Яаа..погледни цените на Тойотите и на недоразумението DI-D и сам ще си отговориш на въпроса, защо аджеба се различават толкова....0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
преди години и из бих гласувал за паджерото . претижавах 2 на брой и от опит споделям че има доста слаби места 1. Г.Н.П-то 2.кормилната рейка и 3-то двигател . виж бензина 3,5 е друга работа100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.
ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеЯаа..погледни цените на Тойотите и на недоразумението DI-D и сам ще си отговориш на въпроса, защо аджеба се различават толкова....Mitsubishi Pajero 3.2 DID --> VW Golf IV 1.9TDi
Коментар
-
Аз съм се огледал и в Паджеро с 3,5 бензин двигател, но като гледам повечето да не кажа всички в българия са с автоматични скорости, а още не ми се кара автоматик, а също така и разхода ще е доста голям. За това като компромисен вариант съм съгласен и на дизела. Ленд крузера почти съм го отписал защото, за да си взема читав модел ще надхвърли доста бюджета ми. Като цяло съм доволен от първото поколение на Рав 4 карал съм го доста време. Като цяло остава дилемата между Паджерото и Рав 4 2, но съм отворен и към други предложения за сравнително проходими комфортни бензинови, може и дизелови модели. Благодаря Ви!
Коментар
-
Първоначално публикуван от niki armeneca Преглед на мнениепреди години и из бих гласувал за паджерото . претижавах 2 на брой и от опит споделям че има доста слаби места 1. Г.Н.П-то 2.кормилната рейка и 3-то двигател . виж бензина 3,5 е друга работа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар