Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes ML 320 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes ML 320 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Първоначално публикуван от madness75 Преглед на мнение
    Боголюбе,добрия стопанин като мен гледа колата си като очите и жената си,взимам само оригинални части и масла,сменям масло на дифа всеки 10к км.тъй че знам много добре какво има вътре.А ако има разни частици вътре/вярвай ми няма да ти трябва майстор да разглобява за да рзбереш.А майстора ми прави каквото му кажа аз,не каквото той прецени.Едва ли някой майстор от Бс може да ми каже нещо повече за тая кола което да не знам!
    И как знаеш какво има вътре, като не отваряш капака?
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ами много просто,предните 10к съм го отворил и съм видял,не е нужно всеки път да се отваря!
      Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Ами много просто,предните 10к съм го отворил и съм видял,не е нужно всеки път да се отваря!
        Имал бол пари, менявАл мАслото в диференциалите на всеки 10 хил. км. Когато писах за отваряне на капака, не знаех, че сменяш на 10 000 км. и че е отварян преди това. За по-сигурно, не би ли било добре да го сменяш при всяко зареждане на нафта ?
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Познавам доста любопитни хора дето питат неща който ги интересуват наистина,ма ти не си от тях.Като ти чета навсякъде по темите коментарите си представям един крайно незадоволен от живота чиляк дето все намира за какво да мрънка!Ама това си е твоят живот мрънкай си наволя !ххахахахахха
          Mercedes-Benz GL 500

Коментар

Познавам доста любопитни хора дето питат неща който ги интересуват наистина,ма ти не си от тях.Като ти чета навсякъде по темите коментарите си представям един крайно незадоволен от живота чиляк дето все намира за какво да мрънка!Ама това си е твоят живот мрънкай си наволя !ххахахахахха
            Това към мен ли е ?

Коментар

Гледам, че отзад на разни коли Мерцедес ML 320 (2007-09 г.) пише CDI, на други 4 matic или sport. Имат ли някаква разлика и каква?
              ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X