Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes ML 320 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Mercedes ML 320 vs Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Аз мисля, че за да разбера една кола, трябва да я карам поне 1-2 седмици. Иначе, карах по един час на шосе гранда на Пламен Димитров (за което му благодаря!) и МЛ 320 на един приятел и не можах да реша коя е по-добра.
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      А за прошляци, които няма откъде да спестят ДДС-то [ATTACH]789636[/ATTACH]
      Бях забравил че в България само прошляците карат талиги за по над 100 К ....хората с мозък не се изхвърлят като "чикия на пясък"
      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
        Бях забравил че в България само прошляците карат талиги за по над 100 К ....хората с мозък не се изхвърлят като "чикия на пясък"
        Прошляците ги взимат на лизинг, щото нямат пари да ги платят накуп. Но, общо взето си познал Истински богатите си купуват други марки.
        За успокоение на мерцофетишистите, Jeep също не е от тях.
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от trapper Преглед на мнение
          Аз мисля, че за да разбера една кола, трябва да я карам поне 1-2 седмици. Иначе, карах по един час на шосе гранда на Пламен Димитров (за което му благодаря!) и МЛ 320 на един приятел и не можах да реша коя е по-добра.
          След като и двете те кефят и не можеш да вземеш решение - вземи по-евтината/с по-евтината поддръжка и си готов!

Коментар

Виж за поддръжката не знам кое е по-евтино... Първа смяна за джипа на масло/маслен/въздушен филтър и филтър купе - 900+лв
            Вярно, той сервиза един и същ като на мерцедеса, ама все пак.... Стъкло на предна врата се 'похвалиха', че е над 1800лв... Предни накладки ако не се лъжа бяха над 400лв (щото били същите като на AMG )...
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
              ...... МL 320 дизел чисто нов...... 178 000 лева....
              Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
              .... ако сега реши да я продава , този ML, който в момента още няма изминати 100 000 км, няма да може да му вземе и 60 000 лева... Даже по-вероятно под 50 000 да вземе и то с голям зор за този Мерцедес с тези екстри.....
              Мдааа. Ей докъде ни докара демокрацията ! И еврогейщината , разбира се .

Чичо Боголюбе , е как да не въздишат хората по Татовото време, бе мааму стара ! :

- купуваш Жигула за 6 и петстотин , изкарваш я от Мототехниката и още не изсъхнала от пароструйката - вече отвънка се е намерил човек , дето стиска 10 каймета в чантата в готовност да ти ги предложи !
              Това ако не те мързи да се разходиш до Родопите де . Иначе там : 12-13 бона с малко пазарлък не ти мърдат.

.... а с`я кво е : Мерцедес от магазина , свети като слънце и не моеш му хвана и половината пари .

Единствено с некоя ТЛК `70-ка ако успееш да изклатиш некой балък за повече отколкото си я взел . При все ръждата .

Ега ти и Свободата , ега ти и правото на свободен избор , ега ти и свободния пазар ! Глезотия !

Ред нема , реееед ....
              Последно редактирано от Vlado_Ts; 09-05-15, 11:31.
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                Jeep никога не е бил номер едно, но същото важи и за "Мерцедес", който е номер едно само в България и Албания
                Номер едно лично за човека имам предвид. Например, за мен, Jeep е номер едно...за жена ми друго.
                Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Quadra Drive...отново
                0877стоидевет215–Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                  След като и двете те кефят и не можеш да вземеш решение - вземи по-евтината/с по-евтината поддръжка и си готов!
                  Арно, Марто, но коя е с по-евтина поддръжка? Колега от форума за смяна на маслата и филтрите на Jeep Grand Cherokee 3.0, 2005, (в с-з в София) платил 1200 лв...

Коментар

Арно, Марто, но коя е с по-евтина поддръжка? Колега от форума за смяна на маслата и филтрите на Jeep Grand Cherokee 3.0, 2005, (в с-з в София) платил 1200 лв...
                    То ако гледаме цените в Балканстар хептен нищо не трябва да купуваме... Гледай цените на най-сменяните части/консумативи за двата модела и сравнявай. Цената за труд е строго персонална за всеки сервиз/майстор/клиент...

Коментар

То ако гледаме цените в Балканстар хептен нищо не трябва да купуваме... Гледай цените на най-сменяните части/консумативи за двата модела и сравнявай. Цената за труд е строго персонална за всеки сервиз/майстор/клиент...
                      Днес гледах такъв модел евтин Джип. На място, при работещ мотор и в движение, таблото му свети като дискотека. Къде би ме посъветвал да го закарам за диагноза?

Коментар

В Балканстар за диагностика. За части в нета.
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Днес гледах такъв модел евтин Джип. На място, при работещ мотор и в движение, таблото му свети като дискотека. Къде би ме посъветвал да го закарам за диагноза?
                          Дядо Владо.

Коментар

Дядо Владо.
                            Той не работи с тоя модел. Мисля да го закарам на Еди.

Коментар

Той не работи с тоя модел. Мисля да го закарам на Еди.
                              Като знаеш, защо питаш ? Какви са тия страхотии със смяната на масла. Вярно дизел, вярно май мерцедесова кОтия ( само да не е от тези, дето по-горе пише, че се окОтвали в гаранция), ама за кои масла иде реч ?
                              Хм... - току-що си поръчах 7 литра "Mopar MaxPro" 5w20 за 140 лв. от тук, БГ, вносителя съм го цитирал много пъти, звъннаха ми, че утре идва, ще си купя откъдето и да е филтърче за ... 5 лв., е, може и за 10-12 лв. с някое "марково" да си поглезя "Хемито", и 7-12 лв. за въздушен филтър. Верно, че авиационен двигател от Втората световна, ама чак толкова хай-тек да са дизелите в сравнение с него ?
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

какви са тия 20лв че и нагоре за масло извънземни коли ли карате Аз на камиона дето е много повече натоварен 25т карам със масло за 7-9лв на литър 10w40 и на маздата 5W30 синтетика и то на даф-а по 35-40хил.км и нищо им няма ~ вървят си и са здрави то за 1200лв и ако добавя още ще си купя кола

KUTTENKEULER LUBRICANTS FINKE MINERALOLWERK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X