Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ауди А6 3.0тди или БМВ 530д

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ауди А6 3.0тди или БМВ 530д

Двете коли са за хора с прилични доходи ... при фейслифта вече не са проблемни само дюзите ами и помпите
    Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

На 530 XDrive си е чисто Quattro.Двигателя е много по-добър от този на VW.Няма 6 вериги,няма проблеми с дюзите,с помпата,с обтегачи и т.н.Много,много здрав и динамичен двигател.
      Едни хорица от Плевен вкарват само Аудита с този двигател 3.0 от немско.От там ги взимат с заминали дюзи.Коли на около 180 000 - 200 000км.Сменяват проблемната,втора ръка е над 500лв,и айде на пазара.Това и е бизнеса на хората.С нашата нафта не ми се мисли.Доста ги крадът и двете марки.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
        На 530 XDrive си е чисто Quattro.Двигателя е много по-добър от този на VW.Няма 6 вериги,няма проблеми с дюзите,с помпата,с обтегачи и т.н.Много,много здрав и динамичен двигател.
        Едни хорица от Плевен вкарват само Аудита с този двигател 3.0 от немско.От там ги взимат с заминали дюзи.Коли на около 180 000 - 200 000км.Сменяват проблемната,втора ръка е над 500лв,и айде на пазара.Това и е бизнеса на хората.С нашата нафта не ми се мисли.Доста ги крадът и двете марки.

Опа .Здравей колега от твоя пост се сещам за въпросните от Плевен.Познат си купи от тях Ауди 2.7 куатро А6 S-lyne.На втората седмица колата влезе в аварием режим и автомата се предаде.Навигацията както си работела изчезнала ни звук ни картина.
        И на мен не ми се мисли какви пари за ремонти се дадоха.
        Мартин Димитров
        УАЗ

Коментар

Е,не ми казвай че така оставихте нещата с търгашите?
          Последно редактирано от FiveFinger; 09-05-16, 21:35.

Коментар

Продължавам да карам Аудито, вече е на 220х км. До 200х никакви проблеми, след това в рамките на 10х, първо вихрови клапи, една задна възглавница, една предна, и компа за управление на окачването. Самият комп не е проблемен, но кутията в която се помещава е така направена че се пълни с вода, било масово. Само компа е 2800евро, една възглавница 250, а клапите 1200.
            Нашето го направихме защото е фирмено и разходите се приспадат на шефа от данаците, иначе на пазара и айде честито!
            Бавареца на 200х колега го направи тоталка, без сериозни проблеми, но с постоянно светещи лампи за дреболии.
            На жената на шефа бавареца е на 60х и метна кутия, ма ще мине гаранционно, f 10 или нещо подобно като модел.

Коментар

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
              Е,не ми казвай че така оставихте нещата с търгашите?
              И аз незнам какво се случи по нататък.
              Май нищо .
              Мартин Димитров
              УАЗ

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
                Колеги чудя се какво да избера:
                Ауди А6 3.0тди или БМВ 530д и двете 2007 г. За Ауди нямам абсолютно никакви впечатления. БМВ-то ми е почти ясно( имах Е53 3.0д).
                Забрави... Безпереспективно е - колко мислите да го карате - 2-3-5 години? Ще става все по -скъпо в следващите 5 години. Дизела няма бъдеще... Информация от днес (във връзка и с VW дизел скандала), та днес по немска ТВ, показаха-признаха - измериха, в реални условия:
                Как 3,0 TDI двигател точно на Ауди замърсява - CO2 и по други показатели - повече от 20 -тонен TIR...

Коментар

Първоначално публикуван от veselin_stef Преглед на мнение
                  Извинявам се за неуточнението, но и БМВ-то имах предвид да Х-драйв.
                  .
                  Ако беше казал в началото темата щеше да е приключила. А БМВ и Фолксв. са си сухарски.
                  п.п. БМВ
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

При фейсовите А6 наистина е отстранен проблема с дюзите.Но пък изниква проблем с помпата. На много А6 помпата набута в рейла стружки. Следва нова помпа,нови 6 дюзи,нови маркучи.Тук говоря за конструктивен дефект на самата помпа.Най-често това става при CDYA двигатели.
                    First Man, then Machine!
                    Lada Niva
                    Honda XR 400

Коментар

Имал съм удоволствието да покарам и да се возя на 530d и 530i определено второто е най-сполучливо от към вървеж,обслужване дори и разход на гориво ако на газ.Дизела на БМВ е един от най-здравите и икономични това с грешките по таблот където се споменава от един и същ човек в темата мога да кажа да сменят незабавно сервиза ,че почти не съм виждал да свети нещо по таблото.За Ауди не мога да кажа лоши неща освен проблемен двигател,скъпо окачване,дребни нискокачествени детайли,повече шум в купето отколкото при БМВ.Проблемни са най-вече дизеловите V6 2.7 V6 3.0 а за бензиновите освен ,че 2.4 е слабичко останалите са сравнително добри

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X