Обява
Свий
Няма добавени обяви.
subaru leone или fiat panda?
Свий
X
-
От: subaru leone или fiat panda?
Явно вярно си решен да я потрошиш.
Готов си за джипка.
Със здраве да я юркаш и да не ти създава (много) ядове!
Аз бих избрал Панда, но мерака си е мерак.
Такава не бях виждал жива от доста години, нито пък по моргите
Дано не се троши и да търсиш части.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Това по едно време беше в Шумен, после се прехвърли във Варна. Беше на приятел на колега от университета и сме го коментирали - пълна липса на много части, изключително рядък модел. Не беше ли доста кърпено или бъркам? И аз му имах мерак, но ми е много екзотично.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Ами да ти е честито и много беззаварийни,в противен случей,ще има да търсиш части,редичко си е за България.Даже,такъв не бях виждал,мислех че ми говориш за седана с 4те врати.От към ламарини и двигател,как е?Fiat Panda 4x4 , Opel Astra 1.7 TDI , Opel Tigra 1.4 Ecotec
Коментар
-
Ха, последния му собственик преди теб ми е добър приятел. Много си я гледаше колата доколкото може. Но поради много субита не издържаше вече да обслужва всичките. До последно му виках да не я продава. Верно екзотично, ама и много способна машина. Ргулируемо окачване, къса база, носи на лифт, бавни скорости..... Все печеливша комбинация.
Със здраве да си я караш.висете отпуснато
Коментар
-
Хаха. Ами мотора е пушка, по купето има изгнило (не много, не и малко), единственото нещо което ме притеснява са частите, но мисля че намерих добра връзка с вносители на японски карантий които ме увериха, че ще намерим всичко и се надявам при разглабяне да излезнат същите. Цената им не ме радва, но всяко едно удоволствие има своите недостатъци.Да си призная от начало гледах доста скептично на този автомобил, но колкото повече го карам толкова повече ме радва. Има и спомагателна система при потегляне под наклон. Натискам спирачката, натискам съединителя, пускам спирачката а колата стои. При пускане на съединителя колата тръгва. Съботата беше ползотворна колеги, успях да я поизкалям с голям КЕФ, и установих, че ще ми трябват гумиАко имате да предложите някое интересно четиво или да споделите съвети бих се радвал, понеже хал хабер си нямам от гуми различни от шосейни
Поздрави !!!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pboz Преглед на мнениеЗдравейте приятели. Отдавна съм фен на вашия форум, но до сега не съм имал възможност да карам нещо проходимо. В крайна сметка дойде и моето време да стана "част от отбора" и съм пред огромна дилема. Дали да избера субару леоне или фиат панда? Изчетох доста за тези автомобили и си извадих някакви изводи, но все пак искам да чуя Вие какво мислите. Само да отбележа, че която и кола да избера ще се ползва за лек любителски офроуд(ако мога така да го нарека), кални черни пътища основно - до някой язовир за риба или през някоя гора до хижа и ест. асфалтов преход.
Поздрави !!!
Поздрави!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар