Отдавна не съм писал във форума. Така се завъртяха нещата напоследък. От пролетта съм си в България окончателно. Работя в Ботевград и пътувам всеки ден от София. Имах Grand Cherokee WJ 4.7 V8 но, се наложи да го продам във Финландия. Още не мога да го прежаля. Бих си купил пак такъв но, той не е много устойчив при високи скорости. Grand WK е по-"стрийт" насочен. Задължително пак ще е бензин...може би с газ. Колкото и да не ми харесва газта, дизел не искам. Карах едно Мурано за два-три дни. Двигател 3.5 V6 бензин...то, май само такива се намират тук, от тия години. Доста просторно отвътре, много добра возия, стабилно по завоите, а разхода му беше малко под този на WJ-я. Хареса ми като цяло. Чета из интернет, че не било много препоръчително да се газифицира този двигател. Тези, които се продават в България обаче, половината са газифицирани.
Общо взето ми трябва добра возия и сигурност, особено през зимата. Мисля че, и двата ще ми вършат идеална работа. Честно казано, клоня повече към Grand-a но, това е защото познавам марката. Карах WJ-я пет години. Duadra Drive при Jeep е много добра комплектация...за Мураното не знам нищо. С каква 4x4 система е? Цените на частите на Мураното са малко по-евтини в Рокауто.
Моля за коментари от хора, които имат преки наблюдения над двата автомобила. Благодаря предварително.
Общо взето ми трябва добра возия и сигурност, особено през зимата. Мисля че, и двата ще ми вършат идеална работа. Честно казано, клоня повече към Grand-a но, това е защото познавам марката. Карах WJ-я пет години. Duadra Drive при Jeep е много добра комплектация...за Мураното не знам нищо. С каква 4x4 система е? Цените на частите на Мураното са малко по-евтини в Рокауто.
Моля за коментари от хора, които имат преки наблюдения над двата автомобила. Благодаря предварително.
Коментар