Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Покупка на Пежо 807

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Покупка на Пежо 807

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Верно ли бе, братчед? Аууууууууу, кой си е купил Кади как се е прее*ал, зае*и!
    Аз ще дам един линк от руски сайт-няма да е реклама поради ред причини.Може просто колегата Губерков да не знае за еволюцията на "тази баничарка". http://avto-russia.ru/autos/volkswag...maxi_life.html.
    Ако линкът пречи , просто потърсете Фолксваген Макси Лайф.
    Човешкият прогрес е резултат от обмен на информация?Аз поне съм съгласен.

Коментар

И къде съм написал, че някой се е прее*бал?!
      Всеки си има лично мнение.
      Човек е ~70% вода. Ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

Първоначално публикуван от Kalin Galinov Преглед на мнение
        Колега, да, Кади-то не е с мека и лъскава кожена тапицерия, но да кажеш, че е със спартанско оборудване и маломощен двигател... голям майтап.
        Кажи коя е тая екстра, дето си е толкова необходима, а КАди-то я няма? ABS, ESP, DSG скорости...105 и 140 коня двигатели при дизела, климатроник, отопление на седалките....има и 4Х4 вариант, имат къса и дълга база...вози доста удобно за кола с ресори отзад.
        Колеги,имам 200 000км с кади,та това си е баничарка .Вероятно най-добрата на пазара,но все пак работна кочина.Ванът на Фолксваген в тая категория е Туран,ако искате търсете 10-те разлики.

Коментар

Ванко, дай да видим 10те разлики между Туран и Кади Човека каза, че иска просторна кола, Турана не е просторна кола, най-малкото това е една разлика, давай да видим другите животоопределящи разлики в полза на Туран

Коментар

Турана,е по-просторен от Кади-то и на първия,и на втория ред.Трети ред седалки не съм ползвал на нито една от двете.Абе ти да не се бъркаш с Тигуан.

Коментар

Не, не се бъркам, карал съм и двете коли, и в момента имам Кади лайф, по-просторно е от Турана. Най-малкото е по-високо Но което му е на душата на човека, това да си вземе, за мен и семейството ми Кади е иделания автомобил, все пак сме 5 човека с една камара багаж...даже сега се двоумя между Кади 4Х4 с теглич и ремарке или Амарок 4Х4

Коментар

Вземи си Т5, 4х4.Ремарке няма да ти трябва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X