Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя е най проходимата марка

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя е най проходимата марка

Мисалта ми е базов модел без тунинг и окачване и т.н.
    [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

До: Коя е най проходимата марка

Хамара е проходим ама е чоплив много така ми казаха това вярно ли е
    [COLOR=#22229c][U][IMG]http://ftp.domainbg.com/krasi-atv/Razni/50.jpg[/IMG][/U][/COLOR][COLOR=red]Yamaha Raptor 700[/COLOR]

Коментар

Зависи най-вече от задкормилното устройство ...

Т.е., не смятам, че има такова нещо като "най-проходимия" или "най-добрия" джип. Един е добър в едно, друг - в друго ...
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93 Преглед на мнение
        Зависи най-вече от задкормилното устройство ...

Т.е., не смятам, че има такова нещо като "най-проходимия" или "най-добрия" джип. Един е добър в едно, друг - в друго ...
        +100

Коментар

Тая глупост що е в тая тема изобщо? Има си "4Х4 простоии"...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ако погледнете форума преди 2 - 3 години има теми с подобно заглавие пускани от някои от най-уважаваните хора тук. Някои от тях са се изродили в "само левски", но други са доста интересни. Като пълен новобранец тогава, точно тези теми са ми били най-интересни и са ми запалили интереса, за да си комуникираме на същото място 3 години по-късно. Въпроса на колегата не е съвсем лишен от смисъл. Отбелязал е изрично, че става дума за проходимост на базов модел. Т.е. сравнение на наличните на пазара модели по този критерии. Естествено е на някои от Вас да им е писнало да пишат едни и същи неща, но това не означава, че трябва да се заклейми новата тема веднага. Само като пример ще спомена, че по времето на "старите" такива теми модели като 105 или FJ не са намирали място, защото не са били добре познати на пишещите, предполагам. В някои от "класическите" внедорожници пък има сериозни промени последните години (напр. Defender). Съвършено вярната житейска сентенция, че "пълно щастие няма", известна ми от детството, като теорема за "и кино и сладолед не може" също не означава, че подобна дискусия е лишена от смисъл, въпреки, че за всички е ясно, че няма да бъде излъчен едноличен победител. Затова може би не е задължително да се изпраща в "4х4 простотии" всяка тема която е под "нивото" на занния на повечето хора тук!
            Technical Rescue Direct - life lies in courage
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Абе, не е за 4х4 простотии... Ама не е и баш за този раздел...

Както и да е. Първо е трудно да се даде дефиниция за проходимост. Например в пустинята по дюните може хамъра да е номер 1, но например в гората по тесните дерета и между дърветата с тия размери до никъде няма да стигне... От друга страна самурайчето дето ще се провре от всякъде, по голям страничен наклон дето хамъра няма да го усети, ще се изтъркули надолу... И така на татък... Ама си трябват и по-конкретни въпроси за по-конкретни отговори.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Тая глупост що е в тая тема изобщо? Има си "4Х4 простоии"...
                Е какъв е проблема ,че съм я пуснал тука

Карам Атв и ми се искаше да пробвам и със фоороуда при джиповете не е нужно да убиваш ентусяста ми
                Имам още 1 година до разрешение да карам ,но това неми пречи да се интересувам от сега ,защото като започна няма веднага да си направя як тунинг и ми е интересно по горите и по коловозите кой базов модел е най добре

Коментар

Преместете темата кадето мислите за добре

Коментар

Марка "Пионер", лява и дясна обувка, много неудобни,
                    но на 15-годишна възраст вървяха страшно по пресечен терен!!!

Коментар

Тия даскали, как смеят увеличения на заплатите да искат

Коментар

Антонио, хубаво е, че започваш да се интересуваш от джипки, но пък да беше и прочел малко тука?.. При АТВ-тата има ли най-ултимативното АТВ ever? Е, при джипките (също) няма. Ако имаше, всички ние тук, както и останалия свят щяхме да караме тази марка и модел..

От няколкото марки, всички имат по нещо в което са уникални и добри и друго, което трябва да се пипне. Едни повече, други малко по-малко. Най-якия джип готов от магазина, както готова рали бегачка и подобни, от магазина - няма.

Коментар

И лесничеите и те по-назад да не останат си искат новите униформи дето им ги обещават от 5 години.
                          през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Въпросът е същия като да питаш коя е най добрата марка леки коли - за едни Mercedes за други Bmw ,а за трети Ferari или trabi, зависи дали си тръгнал на състезание искаж престиж или просто да ти харчи 5 на 100 (масло).
                            през 2008 г. са регистрирани 8 042 тежки транспортни произшествия като при тях са отнети 1 058 [COLOR=Red][SIZE=4]БЪЛГАРСКИ [COLOR=Black][SIZE=2]живота[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Коментар

Ок благодаря за инфото

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X