Здравейте колеги, от около една година чета из вашият форум ,но чак сега ми стана нужда да пиша и реших най-накрая да се регистрирам, обичам да карам из пресечени терени за това доста се колебая какъв автомобил да избера надявам се вие да ми помогнете да наклоня везните в правилната посока
.
Та по темата колебая се силно между Пасат 2-ка комби синкро и Субару Легаци 2.2 литровия мотор плюсовете на субаруто поне според мене са наличието на бързи и бавни скорости и повечето екстри в интериора (субективно мнение). Не знам как стоят нещата с клиренса при двете коли - не съм го мерил но Субаруто ми изглежда по височко. Иначе и двете коли изглеждат като кораби
. Доколкото успях да се запозная Легацито има по-голям багажник от Пасата, което за мене също е важно. Ще го ползвам предимно за извънградско пътуване по асвалтирани и пресечени терени. Въпросът ми е как се справят на кал, сняг и лед двете коли. И накрая искам да спомена и витарата която няма особено място за сравнение с двете семейни комбита, но ми изглежда доста по проходима , противно на мнението на повечето ми познати, които не са карали Витари, основен недостатък според мене на витарата е малкото пространство на късата база към която проявявам интерес. Необходимо за мене е колата да е достатъчно просторна за 4-ма човека и палатка и останалия багаж в багажника. Ако има нещо не ясно казвайте, защото сигурно съм пропуснал доста неща.

Та по темата колебая се силно между Пасат 2-ка комби синкро и Субару Легаци 2.2 литровия мотор плюсовете на субаруто поне според мене са наличието на бързи и бавни скорости и повечето екстри в интериора (субективно мнение). Не знам как стоят нещата с клиренса при двете коли - не съм го мерил но Субаруто ми изглежда по височко. Иначе и двете коли изглеждат като кораби

Коментар