Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Само теглото ли изигра роля ?
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Само теглото ли изигра роля ?
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ ЗКУ-то.. Или е някаква скрита реклама на Нива
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение+1. Или е някаква скрита реклама на Нива
..не вервам..по-скоре теглото е , другите са тежки шлепове..едно траялно бъги и то ще подскочи един-два пъти и ще е горе..
0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениевероятно са си играли с мотора, или е друг.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
-
Теглото в случая не е от значение , просто всички правят основна пилотска грешка породена от страха да не счупят колата на прагчето при подскока - отнемат газта точно преди скока , инерцията им пада , сцеплението с грунда също и колата почва да буксува на място . Другото е че всички като гледам атакуват баирчето на 1-ва бавна и оттам още повече губят а и са с дизеловите си машини . Правилния начин е следният - тръгваш на 2-ра бавна като на място "напомпваш" мотора , рязко пускаш съединителя и след скока отнемаш леко газта при приземяването , така редувайки подаване на много газ и веднага леко отпускане ще се справят с баирчетоVEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Отношението мощност/ тегло при Нивата е най-благоприятно, не виждам манипулация. Просто другите машини са доста по-тежки и не им стига кинетична енергия, тоест им стига до средата на баира.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеОтношението мощност/ тегло при Нивата е най-благоприятно, не виждам манипулация. Просто другите машини са доста по-тежки и не им стига кинетична енергия, тоест им стига до средата на баира.0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар