Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя моторна добавка на Дуралюб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя моторна добавка на Дуралюб

Колеги да ви попитам ползвал ли е някой от добавките на Дуралюб ?
    Спрял съм се на традиционната която видях от (....) , и е 65.50 лв и Duralube Diesel HD на цена 76.50 лв .
    С какво втората добавка е по - добра за да е по скъпа ??
    Последно редактирано от Ясен; 08-03-14, 07:51.

От: Коя моторна добавка на Дуралюб

Нито едната от двете, или която и да била!

Защо ти е добавка и какво се надяваш да постигнеш с нея?
    много автомати-слаби резултати!

Коментар

Съгласен с горното.. донякъде. Драсни един ред какво търсиш като ефект. Има къде по-добри добавки.

Коментар

http://www.ftc.gov/news-events/press...le-ftc-charges

Накратко: Според федералната търговска комисия на САЩ тия са измамници. Съвсем неслучайно е изчезнало от сайта им чудното свойство да икономисват гориво. Сега бръмчат на "въздушни лагери".

Коментар

От скромния ми опит с разни такива - ако търсиш икономия, в икономия на гориво реално очаквай резултати не повече от 3-5 % с добавка (например MoS2 или CERATEC). Често пъти това едва надхвърля покриването на стойността на добавката. Съчетано - подходяща добавка, една идея повече въздух в гумите, както и най-важното - по-леко с педала на газта (плавно и равномерно ускоряване и спиране, предвиждане на трафика) са тези които ти дават по-добра икономия.

Коментар

Човека не търси нищо, а май завоалирано си ги рекламира (с ценоразпис даже). Темата е 100% copy-paste от аналогичната във форума на Ситроен. Там мисля бързо си замина в небитието. Ако се съди и по другите му теми (всичко на всичко 4): http://www.offroad-bulgaria.com/sear...archid=4459660...
            "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Пробвал съм я преди доста време-ефект не видях никакъв, нито положителен нито отрицателен. За икономия на гориво-не съм забелязал. Абе похарчени напразно пари, а не беше евтина добавката. Ама да пробвам и аз, кат Белите Ора . По-добре си "поглезете" колите с нещо по-смислено и с реален ефект.
              Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Първоначално публикуван от l.m Преглед на мнение
                По-добре си "поглезете" колите с нещо по-смислено и с реален ефект.
                Примерно за тези пари да си сипя нафта и една хубава разходка.
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Чобанов Преглед на мнение
                  Примерно за тези пари да си сипя нафта и една хубава разходка.
                  С барбекю и приятна компания ....
                  Ама хайде стига, че се размечтах а темата е за съвсем друго .
                  Живей така, че ако утре е последния ти ден, да не е необходимо да променяш нещо днес!

Коментар

Спокойно, в този Форум никой досега не е успял да продаде нито устройства за чудодейна икономия на ток и гориво, нито универсални добавки за масло, нито бълбукатори за браунов газ.

Много силно се смеем и не им се чува рекламата.

Коментар

Той човека си имал цяла програма:

http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t117964.html

Първо пита, после си купува, после остава "очарован" и със снижен с 12% разход на гориво и е готов да отговаря на всякакви въпроси.

Май трябваше да изчакаме да гледаме цирк.

Коментар

Такъв цирк сме гледали вече. Докато гледаме някой ще се излъже и после ще ни се цупи.

Коментар

Аз пък предлагам всички дето сме видели темата да му направим по една фалшива поръчка без да взимаме "добавката" от куриера естествено, поне да го набутаме с парите за куриера, и да му намалеят парите дето печели с тая измама.

Аз вече 2 пъти действах така с тази фирма, и с една друга за икономия на ток.
                          Ники

Коментар

Първоначално публикуван от infineon Преглед на мнение
                            Аз пък предлагам всички дето сме видели темата да му направим по една фалшива поръчка без да взимаме "добавката" от куриера естествено, поне да го набутаме с парите за куриера, и да му намалеят парите дето печели с тая измама.
                            Само береш черни точки пред куриерите.

Коментар

В смисъл? То не е необходимо да даваш реално име и реален адрес. Куриера така или иначе ще си вземе парите от него за да му върне пратката. То с такива измамници няма друг начин да се оправим.
                              Писах относно тая фирма на КЗП ама никаква реакция от тях.
                              Ники

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X