Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за Hyundai Elantra (2001-2007)?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Мнение за Hyundai Elantra (2001-2007)?

Здравейте, някой има ли впечатления за това автомобилче? Доближават ли се корейците до японците по качество вече? Във форума на хюндай почти няма мнения, а и отговори почти няма, когато попиташ нещо. Масово са таксиметрови автомобили, което ме кара да мисля, че проблеми с пропан-бутан и метан нямат… Основно са 1,6 около 105 коня. Този двигател от Мицубиши ли идва или си е корейска разработка?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01-03_Hyundai_Elantra_GLS_sedan.jpg
Прегледи:1
Размер:37.8 КБ
ID:6045521

От: Мнение за Hyundai Elantra (2001-2007)?

Фактът, че повечето обявени за продажба жълти Елантри са по на 300-400 хиляди километра, е много показателен

Коментар

Отдавна корейците не отстъпват по нищо на японците!Аз имам отзиви само от клиенти,ама лошо не съм чул!
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Онзи ден се возих на една Елантра-такси на 950000км., купена нова от магазина. Новият/първият двигател изкарал до 600000км., а това беше вторият....

Коментар

Читава количка. Даже много. Исках да си взимам баш такава преди време .

Коментар

Имам такава, само че е 2.0 CRDI хечбег. Закупена нова 2005г. Досега без забележки.

Коментар

През нашата фирма са прекарани много коли и то зверски експоатирани към 30 бр. елантри.,тая елантра е един от най здравите автомобили,като модел не ми харесва че ако я натовариш отзад и сурка задника ,ниска е отзад,ако си решил да я вземаш заслужава си !А и климатика е едно от най-силните неща по тая кола!Карах такава служебна няколко години !

Ако я сравняваш с тойота корола vvti от същите години елантрата е по доброто предложение,казвам го защото и такива имахме по онова време !Макар и здрави тойотите дадоха няколко сериозни дефекта и съм ги запомнил с лошо !
              Последно редактирано от Roninn; 16-02-14, 17:17.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Не знам дали ще съм ти полезен, но имам впечатления от лантра 1.9 дизел. Тоя двигател е от Пежо. Доста е муден, не изобщо за надбягване, гори малко и за товарна кола е екстра. Не знам скоростната кутия от къде е, но е пълна скръб. Синхронизаторите лесно се потрошват особено при шофъор жена. Двигателя не гори и капка масло. Поздрави!

Коментар

Това на снимката е Елантра,бензиновия 1.6 си е нормален за купето,за разхода не помня.
                  Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Отлично съотношение цена-качество, много здрав автомобил ...
                    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Имах точно същата кола като от снимката само че с 2 Л мотор -тука в Америка има тук там с 1,8 и масовката е 2.
                      първата ми кола в Америка- купих я с почти затворени очи щото без кола все едно си без обувки насред зима ,но само мога да кажа хубави неща за колатаако че я купих развалена и след 2 дена беше в движение.
                      Разход - около 7 до 7,5 на 100 зимъска и до 8,5 стига , но все пак е 2 литра мотора а и тука в Америка ограничанието е 114 км в час ,аиде 125 -повече не става ,с ръчна кутия беше колата.
                      Специално тоя модел трудно хващат ръжда, моита набор 2003 нищо и нямаше а тука химий плюс сол хвърлят в огромни количества.
                      Дори предполагам че тия ковани за европа ще са по свясна сглобка.
                      Ако намериш свясна кола - не се шматкаи - купуваи.

Коментар

Карал съм такава под аренда- Елантра 1.6 на метан около 2 години в Окей супер транс - значи които си мисли че Опелите са Москвичи, не е карал Елантра.
                        Може би малко известен факт е че тези коли се карат поне 90% от хора които са под аренда.
                        И адресите са за време 2 мин. , 5 мин, 10 мин. ако не стигнеш на време, по принцип има санкции във всяка такси компания .
                        Колите се карат 24 часа - като служебни е меко казано .
                        Доста са удобни от вътре и няма забележки към сглобки и тн.
                        Като знам на какво са способни - мое мнение че ако си вземеш една такава нова 10-15 години никви грижи.
                        Много як Москвич е Елантрата- Руснаците могат да ходят в Корея на стаж )

Коментар

Здравейте ! Знам , че темата е от преди години, но да не пускам нова. Аз също съм се насочил към Елантра 1.6 бензин. Двигателя го дават G4ED-G. В момента карам Ибиза 2002 г и цените на частите й са подобни като на Елантрата. С Ибизата си имам доста проблеми. Интересува ме дали мога да си сложа газовия инжекцион Фобос Мегаджет на Елантрата ?

Също да попитам Елантрата не е ниска кола, нали ? Отвреме навреме ми се налага да минавам по малко по-гадни пътища. Благодаря предварително ! Бях пуснал тема и в Хюндай форума, но не ми отговориха.

Коментар

Ниска е,имах случай 4 човека пътя хасково кърджали да стърже задните калобрани на места.Незнам и не познавам фобос,газифицира се без проблем

П.п виж пост 7....
                            Ниска и дълга със всички възможни недостстъци от това,за асфалт е екстра

Коментар

Благодаря много за отговора ! Все пак си мисля, че от Сеата ще е по-висока тази кола.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X