Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако може малко мнения за VW Bora 1.9 TDI!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ако може малко мнения за VW Bora 1.9 TDI!

Бегай далече, карах Голф комби 1,9TDI, което е Бора. За 3,5 години съм дал 3 500 лв за ремонти, това без консумативи. Понеже не търпя нещо да е счупено го продадох в състояние, в което ще изкара 50 000 км без ремонти. Аз го карах 35 000 км и като го продадох се почувствах много добре. Познавам няколко човека минали по моя път и не искат да се сещат. Познавам и такива, които не са имали проблеми. Лично аз с VAG съм приключил.

Коментар

Бобчо лична препоръка погледни това http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=10311 , ако не е експлоатирана душманската е супер, а и цените са други.
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от gabocvet Преглед на мнение
        Бобчо лична препоръка погледни това http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=10311 , ако не е експлоатирана душманската е супер, а и цените са други.
        Лагуна 2 комби ниво "привилег" НЕЕЕ!!!
        В НАШАТА КЪЩА НОВИ ИМАШЕ ДВЕ.
        Луд фен съм на Рено, но тези автомобили ми строшиха нервите и разпраха джобовете /моя и на баща ми/.
        Мога да пиша много, много за проблемите, които са ни създавали...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

TDI-то остана на заден план, след малко разговори, на сам на там, ще се търси бенз. мотора с опция газ
          За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
          Honda Dominator 650
          088ЧЧ93979-->Борис
          0878956Ч38-->Борис

Коментар

Двумaсов мaховик е, и според мен прекaлено нискa предницa. Съединителя зaпочвa от 1000лв.,/не помня мaркaтa/ всичко друго е нa поносимa ценa. Естествено aко изпищи турбо,дюзи...ще е скъпо. Aз не съм прaвил.
            Инaче дърпa достa добре.

Пaрaлелно я срaвнявaм със Зaфирa A-орелa е с човешки цени и много по-комфортен.
            Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от //Радо// Преглед на мнение
              Двумaсов мaховик е, и според мен прекaлено нискa предницa. Съединителя зaпочвa от 1000лв.,/не помня мaркaтa/ всичко друго е нa поносимa ценa. Естествено aко изпищи турбо,дюзи...ще е скъпо. Aз не съм прaвил.
              Инaче дърпa достa добре.

Пaрaлелно я срaвнявaм със Зaфирa A-орелa е с човешки цени и много по-комфортен.
              Абе мани го точно този орел - взех една под наем.
              Ми клати се като пате по завоите и всичкото пасажер повръща
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

На скоро си купих Мазда 626 2.0 136к.с. бензин 2001г.. Определено ме спечели пред конкурентните за мен в този клас поред по симпатии: Авенсис, Волво V/S40, Примера, Пасат, Лагуна 2(Като и аз съм почитател на Рено, но ме отказа твърдо точно от този модел). Поддръжката е по-евтина, като за сметка на това е много по-здрава(все пак е Мазда, а не VW ). Само дето гният много и трябва много да се гледа и внимава при покупката.
                Последно редактирано от Иван Жоров; 16-05-16, 17:47.
                Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                Телефон - в профила!

Коментар

Първоначално публикуван от rosen_offroad Преглед на мнение
                  Абе мани го точно този орел - взех една под наем.
                  Ми клати се като пате по завоите и всичкото пасажер повръща
                  Aко я срaвнявaш с нормaлнa, нискa лекa колa-дa. Еднa идея е повече клaтенето-логично, зaрaди височинaтa. Не се знaе и рентa, дaли е бил с изпрaвни aмортисьори.
                  Веднъж от Aлбенa до Кичево търчaх с борaтa зaд еднa Зaфирa A, но явно с мощен мотор и зaвоите ги вземaше по-добре от мен, и лaстик ми прaвеше.
                  Моятa еднaтa е дизел 101 коня, обaче по вървеж е кaто костенуркa пред фолкa.
                  Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X