Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли някаква уловка тук или....да

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Има ли някаква уловка тук или....да

Колеги,прегледах тези две обяви и имам пресантиман, че нещо не е наред,ниски ми се виждат цените,но мога и да греша.
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 21-12-13, 07:58. Причина: mobile.bg
    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

От: Има ли някаква уловка тук или....да

Е колко да струва 15 годишен кошник ? Най добре запитваш по тел ...
    ОФА ДБ 2.4 92 ML 270 CDI ETZ 250

Коментар

Цените даже са високи за този ,,ноФ внос''само километрите ми става смешно- за 16г само толкова
      Grand Vitra ddis 2008
      SEAT Althea XL tsi 2010
      Mitsubishi Canter

Коментар

Колко да струват наистина? Тези и гният прилично. Като я купиш имаш поне още хилядарка по нея. Отделно е дизел, а нафтата в момента не е най-таченото гориво. За километрите няма да говоря нищо.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Цената е нормална, ако е в ред 4х4 е нелошо автомобилче. Не знам как е с намирането на части. Един познат ходеше на лов с такова и никак не го жалеше, нямаше проблеми.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Тема с коментари само дето човек трябва да гадае какво точно се коментира ! Най-добре някой да вземе да я изтрие !

Коментар

Първоначално публикуван от stankos Преглед на мнение
              Тема с коментари само дето човек трябва да гадае какво точно се коментира ! Най-добре някой да вземе да я изтрие !
              Е,ако не си схванал за какво иде коментарът,коментарът ти е излишен,както правилно си изкоментирал. :-). Жив и здрав,весели празници на всички,

Коментар

Първоначално публикуван от old tramp Преглед на мнение
                Е,ако не си схванал за какво иде коментарът,коментарът ти е излишен,както правилно си изкоментирал. :-). Жив и здрав,весели празници на всички,
                Колега не сте прав.Пуснали сте тема с линк към мобиле бг.,след което мода е махнал линка който не е разрешен. И така всички ние които сме влезли в темата не виждаме какво точно сте показали за коментар, а можеше вместо линк да пуснете няколко снимки,и да опишете за какво иде реч.

Коментар

Първоначално публикуван от valyon Преглед на мнение
                  Колега не сте прав.Пуснали сте тема с линк към мобиле бг.,след което мода е махнал линка който не е разрешен. И така всички ние които сме влезли в темата не виждаме какво точно сте показали за коментар, а можеше вместо линк да пуснете няколко снимки,и да опишете за какво иде реч.
                  Извинявам се в такъв случай-не съм разбрал,че е санкция от мода и закачката ми е неуместна- исках да разбера,дали цената съответства на автомобила,защото на тази цена не можеш да намериш и автомобили по-нисък клас.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X