Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-добрите коли за последните 25 години

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Най-добрите коли за последните 25 години

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
    Недей, че сега ще ти обяснят, как няма КИИ на такава възраст, щото тия не правят автомобили от толкова години
    п.с. Нали те каних да ходим с КИЯ-та на кръчма у сръбско, но ти отказа ?
    Тъй де, за няма 20 години влязоха в първите.
    И нямам спомен за такава покана, но никога не е късно да се разходим до кИфтетата.
    Ако съм отказал, вероятно е заради други ангажименти.

Коментар

Като говорим за дълговечни автомобили,БМВ-324Д(Е-30)1986г.Имах такова от 2001г до 2008г,беше милионер преди да го взема,навъртях му към 600000км и го продадох в цветущо здраве,върна се с едни мангали в Германия.Та това нещо откъм мотор(2,4 чист дизел 86кс),скорости и диф е бетон,сменял съм консумативи,два пъти предни и веднъж задни амортисьори,някой друг шарнир,подгревни свещи,задни лагери,редовно ремък ангренажен и ролка,накладки и гуми.Като разход 5,5 трудно 6 литра нафта смесено и много натискане,масло от смяна на смяна.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Вени, ти продаде ли го онзи уникален автомобил ? Ако не (щото прости българи, ей - изпускат харашото !) - направо на автовоза и при Цецо в Германия - веднага ще му намери мющерия! Време е за реекспорт!
        Как не съм се сетил...за този уникален автомобил..

Ама то при такова предлагане
        0 results - These vehicles match the following search criteria

Сърч критериите са параметрите на онзи, дето се продава, без никаква далаверка...

Информативно, за да не се окаже, че неправилно изписваното от тебе име на марката е поради незнание, а не нарочно, потърси в нета за Мерседес Адриен Рамона Мануела Йелинек...

Прочее, поради това, че съм се отказал да пиша с теб в една тема, не си прави труда да отговаряш. Спестеното време ползвай за гуглене.

Последно редактирано от Veni1; 22-12-15, 20:03. Причина: познавателно уточнение

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          Ами то Ясен предложи...
          Идеята е че вечерният час е за младите коли.

Това дето съм го предложил няма общо, темата наистина отива на никъде ама вие се старайте, старайте. Тук всички са или невръстни по душа, или вдетинени (Гагич, не се разсейвай).

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
          И откъде Ясене база за това заключение,че взе да ми става доста интересно?
          В смисъла на темата - от 2000г насам (грубо) народът почна да има малко от малко пари. Не целия де ама да речем ония 35% дето нещо правят. И почна да се учи как да ги харчи. Бавно щото с проби и грешки.

Коментар

Как не съм се сетил...за този уникален автомобил..

Ама то при такова предлагане
            0 results - These vehicles match the following search criteria

Сърч критериите са параметрите на онзи, дето се продава, без никаква далаверка...
            Тъкмо се зарадвах, че Вени е притежател на такъв уникат и сега ще удари кьоравото, като го реекспортне за родината му, пък ето какво на мен ми дава:
            931 results - These vehicles match the following search criteria
            Ся, просто той е задал долна граница 150 000 км., каквато явно никой не е писал. Вярно пробегът на предлаганите в Германия (средно ~ 600 000 км.) е вЧепетляващ (още един + за предлагания от Вени, запазен внос от Италия на 215 000 км.), но...
            В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Виж сега, макар че съм казал, че не искам да пиша с теб в една тема, нека да посоча поредната ти некоректност - въведи моля те, коректните критерии за търсене, и тогава публикувай поста си отново.

Аз, по някакви начини, знам много добре, какво точно предлагам, на какви точно километри е, и с какви точно екстри е.
              Въведи описаните екстри в критериите за търсене, и публикувай резултата..
              Ако не се срамуваш от манипулативния си пост по-горе..

Но аз окончателно спирам да пиша в тая тема, първо заради твоето участие в нея, и второ, да не се окаже, че съм ъпвал и писал в моята си тема за моя си автомобил, който много добре знам какво представлява, какви са реалните му километри, какви са наличните му екстри, и каква е стойността му.

Айде дотук!!!

Коментар

Виж сега, макар че съм казал, че не искам да пиша с теб в една тема, нека да посоча поредната ти некоректност - въведи моля те, коректните критерии за търсене, и тогава публикувай поста си отново.

Аз, по някакви начини, знам много добре, какво точно предлагам, на какви точно километри е, и с какви точно екстри е.
                Въведи описаните екстри в критериите за търсене, и публикувай резултата..
                Ако не се срамуваш от манипулативния си пост по-горе..

Но аз окончателно спирам да пиша в тая тема, първо заради твоето участие в нея, и второ, да не се окаже, че съм ъпвал и писал в моята си тема за моя си автомобил, който много добре знам какво представлява, какви са реалните му километри, какви са наличните му екстри, и каква е стойността му.

Айде дотук!!!
                Уффф, откъде да знам какви са описаните екстри - не пожела да ми избереш какво да си купя ново от "Балканстар", а твоето от обявата не ме блазни. На твоя линк просто махнах отметката "пробег от 150 000 км" и веднага се зареди списък с цени около 500 - 1000 ойро. Ама твоето е толкова запазено - за 5 години само 25 000 си му навъртял, а?
                В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Оф.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X