Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трилема: Honda Logo vs Mazda Demio vs Mitsubishi Space Star

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трилема: Honda Logo vs Mazda Demio vs Mitsubishi Space Star

Здравейте колеги,
    Отскоро съм при вас и намирам форумът за много интересен и полезен списван от знаещи и отдадени участници. В тази връзка имам едно питане и държа да чуя мнението на запознати: Спрял съм се на трите упоменати марки като сходни по клас и цена, защото искам да си избера кола втора ръка. Основните качества на които държа са: здравина, надеждност и достатъчен остатъчен ресурс. Колата ще се ползва за риболов и туризъм и основно извънградско, за което е добре да е проходима и икономична. Интересувам се също, като подръжка, коя е най-малко проблемна в смисъл; намиране на резервни части,майстори и ценово ниво. Колата ще е в Бургас. Благодаря предварително на всеки, който сподели мнение.
    ILLEGITIMI NON CARBORUNDUM

От: Трилема: Honda Logo vs Mazda Demio vs Mitsubishi Space Star

Нещо не ми се връзва "риболов и туризъм и основно извънградско" с нито една от трите, и изобщо с автомобил от този клас. Освен ако не ходиш сам по тия мероприятия?!

И за да не съм съвсем off, и понеже всеки си хвали своето - Лого. Не познавам в детайли модела, но познавам други произведения на марката.

п.п.В този ред на мисли, според мен, за целите ти, и поставените условия, по ще ти приляга Honda HR-V.
    Последно редактирано от krasi-mir; 09-09-13, 10:07.
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
    Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
    Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Класацията е точно както си ги наредил. Пропуснал си трима силни играча при минитата. Сузуки Вагон Ер и производните и Тойота Ярис, Ярис Версо.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Краси, " завръзката" е както предполагаш,сам или с приятел, а императивното условие е нискобюджетен автомобил, но с достатъчно качества за това; проходим, здрав, надежден, компактен но и обемен, за обемен, но и финансово ограничен човек като мен :-), иначе е ясно : по добре здрав и богат, отколкото беден и болен- благодаря за отношението.
        Благодаря и на колегата Джамбазов- Сузуки Вагон също изглежда добре; обемна,къса и проходима- ще и погледна параметрите в нета, а другите на прима виста са скъпи- бюджета ми на макс, ще е 2500-2700. Приветствам всяко едно мнение.

Коментар

Като бивш собственик на Вагон, мога да кажа само хубави неща, а има и 4х4 от тях. Гледай за ръжда и мотора да не трака.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Благодаря, колега Джамбазов,вагона е много гот, но ми се струва, че е малко нисък за моите шения.Всъщност, метафорично казано, аз търся "мотопед" на 4 колела и то малко нещо ендуро, което, ти интелигентно си схванал, за което те поздравявам.
            С удоволствие, очаквам и други мнения.

Коментар

Ами аз си взех звездичката...защото маздата е много дървена вътре...и много гние.Но ръждата тук в Дания е голям бич.....затова ако няма удар митсубишито...няма да имаш корозионни проблеми.За поддръжката не зная още...моята е със сервизна история и засега само зареждам бензин....и съм много доволен!
              Mitsubishi Pajero 3,2 DI-D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X